3 Kasım 2021 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA İLK HAFTA MAÇI HEYECANI YAŞANIYOR


İstanbul Süper amatör Lig 7.Grubunda Beykoz İlçesini temsil edecek olan Gümüşsuyuspor'da sezonun ilk maçı olan Çamlıcaspor müsabakasının hazırlıklar devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekip geçen hafta sonu başlayan 2021-22 Sezonunda ilk haftayı maç yapmadan Bay olarak geçmişti.

Pazar Günü Beylerbeyi 75.Yıl Stadında Çamlıcaspor ile oynanacak maç öncesinde görüşlerini açıklayan Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş, Başkanlık döneminde ilk sezon maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade ederken, " Bu güne değim defalarca Genel Kaptan görevi ile saha kenarında görev yaptım. Bu kez Kulüp Başkanı olarak ilk resmi maçımıza çıkacağız. Heyecanlanmıyorum desem yalan olur. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız araya gençleri de monte ettik. İlk maçtan herkes galibiyetle ayrılmak ister, hele ki bu deplasman maçı olursa çok daha fazla istenir. İnşallah mahallemize galibiyet coşkusu ile dönmek nasip olur " şeklinde konuştu.



Gümüşsuyuspor Takımı Antrenörü Kamil Çolak ise yoğun bir program ile sezona hazırlandıklarını söylerken, " Geçen hafta maçımız olmadı dolayısı ile heyecanımızı bu haftaya sarkıtmak zorunda kaldık. Çamlıcaspor da iyi bir takım, ben çok güzel tempolu bir maç geçeceği kanaatindeyim. Çıkacağız, her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtacağız...Beylerbeyi 75.Yıl Stadından galibiyetle dönmeyi çok istiyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder