2 Kasım 2021 Salı

FATİH SAĞLAM OKÇULUK, SALİM ÖZTÜRK HENTBOL FEDERASYONU YÖNETİM KURULLARINA GİRDİLER


Çeşitli Spor dallarında Federasyonlarda seçimler yapılmaya devam ederken Beykoz İlçesinden iki isim iki ayrı Federasyonda Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor bu nedenle Hentbol Federasyonu seçimlerinde delege anlamında temsil edildi. 11 Yıl görevde olan Bilal Eyüboğlu'nun yerine Başkan seçilen Uğur Kılıç'ın listesinden Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Şube Sorumlusu ve bir önceki dönem Kulüp Başkanı olan Salim Öztürk'de yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kurucu Yönetiminde yer alan Beykoz İlçemizin iz bırakan spor adamlarından Recep Şahin Köktürk'den sonra Beykoz İkinci Kez Hentbol Federasyonu bir ismi göndermiş oldu.

FATİH SAĞLAM DA GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK FEDERASYONU ÜYESİ OLDU

Beykoz adına ikinci Federasyon Yönetim Kurulu adaylığı Fatih Sağlam ile geldi...Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından da olan aynı zamanda Beykoz Belediyesi GSK Kulüp Başkanı olan Fatih Sağlam Geleneksel Türk okçuluk Federasyonu Üyeliğine seçildi.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Genel Kurulu sonrasında mevcut Başkan Cengiz Toksöz bir kez daha aynı görev seçilmiş idi.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Murat Aydın'ın Başkanlığa gelmesinden sonra değişik spor dallarında şubeler açması ile dikkatleri çekmişti. Geleneksel Okçulık'da bu anlamda faaliyete başlayan ve bir hayli ilgi gören dallardan olmayı başarmıştı.


Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu genel kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Cengiz Toksöz, yeniden başkanlığa seçildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder