4 Kasım 2021 Perşembe

KAVACIKSPOR EVİNDEKİ İLK BAL MAÇINA HAZIRLANIYOR


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grup Takımlarından Kavacıkspor, hafta sonunda oynayacağı Beykoz İdmanyurdu FK maçı hazırlıklarına devam etti.

Yeşil-Beyazlı ekipte bu maç öncesinde adeta çifte heyecan yaşanmakta...Beykoz Ekibi Sahasında ilk kez Bölgesel Lig Maçı oynayacağı için kendi tarihine not düşecek iken diğer yandan ilk kez katılım sağladığı ligde ilk galibiyetini de alma düşüncesinde.



Boğaziçi ekibi sezonun ilk maçını deplasmanda Beylerbeyi 1911 FK takımı ile oynamış ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, sezonun ilk maçında puan kaybetmiş olmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken, " Gol atanın kazanacağı bir maç yaşadık. Son dakikalarda bir anlık konsantre kaybı neticesinde kalemizde golü görmüştük. Bu maç artık geride kaldı. Pazar günü Bal Liginde ilk kez taraftarımızın karşısına çıkacağız. Moral motivasyonumuz üst seviyelerde. Rakibimizin Beykoz'un diğer bir ilçe takımı olması müsabakayı daha da ilginç kılmakta " diye konuştu.

Kavacık Spor Kulübünün Başkanı da olan Takım Kaptanı Bedri Güntay ise geçen haftaki ilk lig maçında kendi kariyerindeki ilk Bölgesel Amatör Lig deneyimini Beylerbeyi 1911 FK maçı ile yaşamış ve karşılaşmada forma giymişti.



Başkan ve Kaptan Bedri Güntay, Beykoz İdmanyurdu ile yapacakları maç öncesinde maçı kazanan taraf olmak istediklerine vurgu yaparken, " Kavacıkspor 15 Temmuz Stadında ilk maçımızın hazırlılarını heyecan ve neşe içerisinde devam ettiriyoruz. Öte yandan Yönetim olarak da stadımızdaki son eksiklikleri de gidermeye çalışıyoruz. Pazar günü maça büyük bir ilginin olmasını bekliyoruz. Ligdeki ilk galibiyetimizi almak için hazırız. zaten yıllardır yan yana oynamış isimlerden kurulu bir takımız, dolayısı ile bu avantajı bu önemli karşılaşmada değerlendirmek zorundayız " diye konuştu.

MEHMET ALİ TOMAR / ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder