5 Kasım 2021 Cuma

ÇUBUKLUSPOR, DİKİLİTAŞSPOR MAÇINA KİLİTLENDİ!


İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Çubukluspor'da sezonun ilk iç saha maçı için hazırlıklar tamamlanmış durumda.

Sezona Şirintepespor deplasmanında elde ettiği 2-2'lik beraberlikle başlayan Mor-Sarılı ekipte Yarın ( Cumartesi ) Dikilitaşspor ile yapılacak olan müsabakaya önem veriliyor.



Çubukluspor Antrenörü Lokman Balcı zorlu mücadele öncesinde yaptığı açıklamada, " Beykoz Stadındaki maça tüm futbolseverleri bekliyoruz. Bu maç için iyi bir hazırlık süreci yaşadığımız düşüncesindeyim. Rakibimiz ilk haftayı maç yapmadan Bay olarak geçti dolayısı ile onlar da sezona galibiyetle başlamak isteyecektir. Ben güzel çekişmeli ve takip edenlerin heyecan yaşayacağı bir maç geçmesi bekliyorum. Sezonun ilk galibiyetini bu karşılaşmadan çıkarma niyetindeyiz " diye konuştu.



Çubukluspor Takımı Menajeri Mehmet Şahin ise sezonun ilk maçında hiçte hak etmedikleri bir beraberlik yaşadıklarına vurgu yaparken, " Şirintepe müsabakası İnternet ortamından canlı yayınlandı, dolayısı ile maçı sonradan izlediğimizde verilen ve de verilmeyen kararların maça etki ettiği düşüncesindeyiz. Ne desek boş ve bu maç artık geride kaldı. Dikilitaş mazisi başarılı bir futbol takımı, onlar için sezonun ilk maçı olması maça renk katacaktır. Bizler hem sahada iyi bir futbol ortaya koyma düşünesinde iken, tribünlerden takip edenlere de izlediğimize değdi dedirtmek isteyen bir takımız. Yarın İnşallah alacağımız galibiyet ile 3 puanı hanemize yazdıran taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder