5 Kasım 2021 Cuma

SOĞUKSUSPOR İÇ SAHA SİFTAHINI GALİBİYETLE YAPMAK İSTİYOR


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Soğuksuspor, 2021-22 Sezonundaki ilk iç saha karşılaşması için hazır!

Geride kalan hafta sonunda başlayan yeni sezona Şafakspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle başlayan Yeşil-Beyazlılar Yarın ( Cumartesi ) Paşabahçe Stadında 15.00'de başlayacak müsabakada Batı Trakya Türkleri SK takımını ağırlayacak.

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli, Mahalle sakinlerini takımlarına destek olmaya davet ederken, " Futbol için uzun sayılabilecek bir zaman diliminde taraftarlarımızdan ayrı kalmıştık. Şimdi bu hasrete son vermenin zamanı geldi çattı. Soğuksuspor'a gönül vermiş taraftarlarımızı Paşabahçe Stadında takımlarını 90 dakika susmadan, durmadan destek olmaya davet ediyorum. Takım olarak da galibiyete hazırız, İnşallah mutlu bir hafta sonu geçirteceğiz " diye konuştu.



Soğuksuspor Antrenörü Kadir Gemici ise Batı Trakyaspor maçını önemsediklerin altını çizerken, " Tabii ki hepimiz heyecanlıyız, bu takımda daha önceki sezonlarda da görev yaptım, dolayısı ile futbolu çok seve bir mahallenin temsilcisiyiz. Evimizdeki ilk maçtan alacağımız galibiyet bize ileriki haftalar için büyük bir moral-motivasyon kaynağı oluşturacaktır. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandık. Futbolcularım galibiyete kilitlenmiş durumda, tribünlerden de iyi bir destek gelirse maçı heyecanımız daha da artacaktır. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder