5 Kasım 2021 Cuma

SALİH ŞENER HOCADAN ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ ...GÖREVİNE KELLE İBRAHİM'İN KABİR ZİYARETİ İLE BAŞLADI


TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında Teknik Ekibe yapılan takviye ile göreve başlayan Salih Şener'den alkışlanacak bir başlangıç geldi.

Beykoz İlçesinim Teknik Adamlarından olan Salih Şener, sezona Muğlaspor'da teknik Direktör Tayfun Hut'un Antrenörü ile başlarken, ikili Ege ekibinde şartların oluşmaması sonrasında görevlerinde ayrılmış idi.



Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz'ın Kaleci Antrenörü olan yılların deneyimi Salih Mumcu'dan başka ekibine Antrenör aradığı bilinmekte idi.

Bu kapsamda yapılan görüşme sonrasında görevi kabul eden Salih Şener ilk gününü anlamlı bir ziyaret ile perçinledi!

Adı Beykoz Spor Kulübü ile özdeşleşen Kelle İbrahim'in Yalıköy Gazi Yunus Mezarlığındaki kabrini ziyaret eden Salih Şener dualarını merhuma ve tüm ölmüşlerimize hediye eyledi.

Ardından Beykoz Stadının içinde bulunduğu Mahalle olan Yalıköy Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Salih Şener, Muhtar Necmi Gösterit ile sohbette bulunurken " Yalıköy Mahallemiz Beykoz futbol takımının en vefakar taraftarlarını içinde barındıran yapısı ile farklı bir konumda. Muhtarımıza hem görevinde başarılar diledik, hem de yapacağımız karşılaşmalarda kendisini de tribünde görme isteğimizi ilettik " diye konuştu.



Salih Şener Hocanın bir sonraki adresi ise Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarlığı oldu...burada Muhtar Meral Nalbantoğlu Manav ile bir süre görüşen Salih Şener görevinde başarılar dileyip, kendisini yapılacak iç saha maçlarında yanlarında görmek isteğini iletti.

Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarı Meral Nalbantoğlu Manav ise aile olarak Beykoz Spor Kulübü ile farklı yıllarda görev yapan isimlerin bu anlamda ailesi içinden çıktığını söyledi..." Babam Merhum Hayri Nalbantoğlu Beykoz Takımında Genel Kaptanlık ve yöneticilik yapmış bir kişi idi. Abim Çetin Nalbantoğlu da takımda hem futbolculuk hem de Teknik Adamlık kariyeri olan bir isim. Beykoz takımının eski parlak günlere gelebilmesi en büyük dileğimiz. Vaktimiz olduğunca maçlara gelme gayretinde olacağım " diye konuşan Manav, bu anlamda yapılan ilk ziyaret olması nedeni ile Salih Hocaya teşekkür edip başladığı görevinde başarı dileklerini iletti.

NEVZAT EMANET / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder