6 Kasım 2021 Cumartesi

ÖRNEKKÖYSPOR BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ RECAYİ ÇELİK'İ KONUK ETTİ


Son haftalarda sahası ile ilgili sıkıntılı günler geçiren Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Örnekköyspor'da özel bir etkinlik vardı!

Beykoz Belediye Meclisinin CHP'li Üyelerinden olan Recayi Çelik'i Kulüp Merkezinde konuk eden Yeşil-Beyazlı Yöneticiler sohbete hamsi sürprizi ile farklı bir hava kattılar.

Beykoz Belediyesi tarafından Halı Saha tesisinin yönetiminin alınmak istenmesi ve üst üste açılan pankartlar ile gergin günler yaşayan Örneköyspor camiası yüksek katılım sağlanan futbol okulu ile de dikkatleri çekmesini bilmişti.

Örnekköyspor Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu yapmış oldukları hizmetin takdir edilmesini beklerken ucu açık teklifin muhatabı oldukları söylerken bu konuda Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden  olan ve kendisi de geçmiş yıllarda kulüp başkanlığı yapmış bir isim olan Recayi Çelik'e yaşadıkları süreci bütün ayrıntıları ile anlattı.

Gereken bilgileri not ettiğini ifade eden Recayi Çelik konunun Beykoz Belediyesindeki muhatapları ile görüşme yapacağını söylerken " Ben yaptım oldu ile yapılan hiçbir iş hayır getirmez " diye konuştu.

Gerçekleşen buluşmanın ardından Örneköyspor Yönetimi Hamsi Tava sürprizi ile Recayİ Çelik'e teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder