9 Kasım 2021 Salı

ORTAÇEŞME MASTERLER ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI ....1-1


Elit Master ligi Marmara B grubunda mücadele eden Ortaçeşme Masterler SK Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Güzelyalı Masterlerı ağırladı.

Grup liderliğini kaybetmek istemeyen temsilcimiz mutlak 3 puanla oyuna başladı. 10.Dakikada Güzelyalı oyuncusu Volkan Aydemir ceza sahası dışından attığı şutla top ağlarla buluştu (0-1)



Bu dakikadan sonra rakibini baskı altına alan Ortaçeşme Masterler , Dakikalar 25'i gösterirken Nihat'ın sağ kanattan ortasına golcü oyuncusu Eren Akyıldız'ın şık vuruşu ile top ağlarla buluşunca eşitliği yakaladı (1-1) İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda rakibine göre daha baskılı daha atak görünen Ortaçeşme Masterler takımı bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. Çekişmeye sahne olan maç karşılıklı birer golle beraberlikle sonuçlandı.

Namağlup olarak grubunda maç fazlasıyla lider olan ilçe temsilcimiz önümüzdeki hafta grubun güçlü ekibi Tuzla Veteranlar'a konuk olacak.



Stat : Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı

Hakemler : Onur Çakır-Talha Kara-Caner Turan

Ortaçeşme Masterler :Hamit Tatoğlu-Adem Ünal-Hasan Kurt-Fatih Akbay-Ulaş Öner-Aykut Küpeli-Nihat Uzunyılmaz-Fırat Uzun-Eren Akyıldız-Alim Torun-Cihan Tok

Yedekler :Turgay Kaya-Kurtuluş Özgül-Emrullah Başgül-Metin Işkın-Selim Güler-Emre Yavaş-Osman Aktaş

Güzelyalı Masterler : Soner Var-Ali Tokmak-Uğur Dübüş-Fatih Uzunoğlu-Osman Tokat-Kerem Öz-İlker Basman-Volkan Aydemir-Bilal Kulak-Murat Kulak-Mehmet Turan

Yedekler :Mustafa Kulaç-Osman Karagöz

Goller : Dk.10 Volkan Aydemir, Dk.25 Eren Ayyıldız

ADEM ÜNAL / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder