11 Kasım 2021 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR'DA BAŞKAN MAZLUM ÇOKTİN FUTBOLCULARINI BİRAN BİLE YALNIZ BIRAKMIYOR!


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden olan Ortaçeşemspor'da haftanın son çalışması neşeli geçti...

Ortaçeşme Stadında yıllardır beklenen ışıklandırma sistemi Kulüp Yönetiminin çalışması sonrasında ilk kez çalıştırılırken futbolcular artık akşam antrenmanlarına da başlamış oldu.

Beykoz Ekibinde Başkan Mazlum Çoktin hiçbir antrenmanı kaçırmak istemezken, haftanın son çalışmasını da yakından takip edenler arasında idi.

Hadımköyspor maçından umutlu olduğunu ifade eden Başkan Çoktin, " Futbolcularımız geçen hafta sonundaki Akşemsettin Parseller maçında yaşanan puan kaybı nedeni ile üzgün idi...maç sonunda tribünlerdeki taraftarlarımızın takımı çağırıp moral vermesi son derece güzel ve anlamlı oldu. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda bunun yansımalarını fazlası ile gördük. Ben Hadımköy deplasmanından da galibiyetle döneceğimiz kanaatindeyim " diye konuştu.




Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu ise aydınlatma sisteminin çalışmaya başlamasından son derece mutlu olduğunu ifade ederken, " Her sezon transfer listemizde yer alan isimlere yaptığımız tekliflerde çalıştıkları için gündüz antrenmanlarına gelemeyeceklerini söylemekte idiler. Nihayet biz de artık stadımızda akşam antrenmanlarına çıkabildik, emeği geçenlere teşekkür ederim. Transfer dönemi kapanmadan son hafta öncesinde oyuncu araştırmalarımız devam ediyor " şeklinde konuştu.



Ortaçeşemespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise Akşemsettin Parseller maçı sonrasında ortaya çıkan görüntülerinin kendilerini de sevindirdiğini söylerken, " Taraftarlarımız çok anlamlı bir jeste imza attılar, takımı çağırıp üzüntülerine ortak olmalarını bende alkışlıyorum...öte yandan maç içinde futbolun gereği tartışma, atışma kırgınlık olsa da maç sonunda iki takım futbolcularının verdikleri görüntü de ayrıca anlam yüklü idi. Şimdi tüm dikkatlerimizi Hadımköysor maçına çevirdik, İnşallah sezonun ikinci deplasmanından da mutlu dönmek nasip olacak " dedi.




TALİP ERCAN /  ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder