9 Kasım 2021 Salı

SOĞUKSUSPOR'DA NEŞELİ GÜNLER YAŞANIYOR !


İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup 2.hafta mücadelesinde Beykoz İlçe temsilcisi Soğuksuspor geride kalan hafta sonunda Paşabahçe Stadı'nda Batı Trakya Türkleri SK'yı ağırlamış ve müsabakadan 4-1 galibiyetle ayrılmış idi.

Sezonun ilk iki maçından 4 puan çıkarmasını bilen Yeşil-Beyazlı ekipte moral-motivasyon en üst seviyelere taşınmış iken işin hem teknik hem de idari boyutunda gelecek maçlara umutla bakma hali var...

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli yaptığı değerlendirmede çok iyi bir kadroya sahip olduklarının altını çizerken, " Tek üzüldüğümüz şey tribünlerden yeterince destek görememek oldu. Batı Trakya maçında bizleri yalnız bırakmayan, 90 dakika destek olan taraftarlarımızın yanında maalesef tribünler boş kaldı. Aldığımız bu farklı galibiyet eminim ki bir sonraki ilk iç saha maçımızda durumu çok farklı kılacak ve eskiden olduğu gibi yüzlerce mahalle sakinimiz yanımızda olmaya başlayacak " diye konuştu.



Beykoz Temsilcisinde Teknik Sorumlu Kadir Gemici ise aldıkları puanların takımda çok güzel bir hava yaşattığına dikkat çekerken temkinli olmaları gerektiğine de vurgu yaptı..." Tabii ki iki haftalık periyottan 3 puan çıkarmak güzle ancak daha tam anlamı ile lige hazır bir takım haline gelmediğimiz düşüncesindeyim. Eksik yönlerimizi biliyoruz, bilindiği üzere çalışmalara geç başladık, arada belli bir mesafe kaldı, bunu kapattığımız anda farklı skorların yanında çok keyif verici bir futbolu da tribünlere, izleyicilere yansıtabiliriz. Bu adaptasyon sürecini en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz " şeklinde konuşan Gemici, hafta sonunda maçlarının olmayacağını ve Bay geçeceklerini de hatırlatırken bu aranın bu anlamda kendilerine çok iyi geleceğini söyledi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder