12 Kasım 2021 Cuma

ANADOLUHİSARI İDMANYURDU KULÜBÜ ALKIŞLANACAK BİR PROJEYE İMZA ATTI


Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü güzel ve de alkışlanacak bir projeye imzasını attı...

Yeşil-Sarılılar Beykoz İlçe Halk Eğitim Merkezi ile yapılan protokol ile Kulüp Merkezindeki lokali kadınların üretim yapması için bedelsiz olarak tahsis etti.



Bu anlaşma ile Haftanın 5 günü Kadınlar Lokalde çalışma imkanı bulurken projenin bölge kadınları için önemli bir sosyal sorumluluk projesi hayat geçirilmiş olacak.

Bu protokolün imza altınal alınması sonrasında Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Lokalinde bazı düzenlemeler yapılmaya başlandı.

Hafta içinde gündüzleri bu faaliyet gerçekleşirken akşam saatlerinde ise Lokal müzik çalışmalarına tahsis edilmekte.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanlığına seçildikten sonra Asırlık Çınarı kamuoyunda daha da konuşulur hale getirmeyi başaran Başkan Cenk Nur konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunların altını çizdi...



" Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü olarak ne sadece futbol branşı ile bilinen bir kulüp olmak isteriz ne de içinde bulunduğumuz semtten ayrı düşmeyi...nitekim bu anlamda sportif anlamda değişik branşları da işler hale getirmenin yanında sosyal faaliyetler ile de dikkatleri çekebilme arzusunda olduk.Nitekim belki de bu anlamda bir ilke imza atarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte imza altına aldığımı protokol ile güzel bir projeyi hayata geçirdik. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışma ile Beykoz Halk Eğitim Müdürlüğünden gelen Hocalarımız bölgemiz kadınlarına yönelik bir eğitim sürecini başlattı...bunun bir sonraki safhası ise bu işin aile bütçelerine gelir getirecek bir konuma gelmesi. Diğer yandan Kulüp Lokalimizde akşamları ise 2 ayrı Müzik Grubunun, Koronun çalışmaları olmakta. Bu tür etkinlikler kapı aralarken çok iyi geri dönüşlerin muhatabı olmak ise ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızın de bir göstergesi " şeklinde konuştu.

Bu alkışlanacak projenin gerçekleşmesinin mimarlarından da olan Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Beykoz Halk Eğitim Merkezi Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi de olan İlker Güner ise Okul Müdürü Mustafa Mamur yönetiminde hayata geçirilen projelerine gösterile ilginin kendilerini son derece mutlu ettiği bilgisini aktardı.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder