11 Kasım 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908 EREĞLİ BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hafta sonunda yapılacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

Sarı-Siyahlı ekibin yaptığı son çalışmada 26 futbolcu katılım sağlarken düz koşular ile başlayan antrenman beşe iki çalışması ile devam etti. Son bölümde çift kale halinde bir antrenman maçı yapan Boğaziçi ekibinin futbolcularının istekli hali gözlerden kaçmadı.




Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Erdoğan Eryılmaz çalışma öncesinde yaptığı özel açıklamada hafta sonunda grubun güçlü takımlarından biri ile mücadeleye çıkacaklarını belirtirken, " Geçen hafta sonunda sezonun ilk puanını Maltepe deplasmanından çıkardı. Maç beraberlikle bitse de galibiyeti kaçıran taraf biz olduk, 3  puan ile dönebilirdik fakat maalesef yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyince tek puan razı olduk. Ereğli Belediyespor maçına sezonun ilk galibiyetini almak için çıkacağız. Rakibimiz profesyonel lige çıkabilmek için büyük yatırım yapan bir ekip ancak Beykoz takımı olarak da bizde bu maçtan umutluyuz. Futbolcularım üzerlerindeki stresi atmış durumda. İnşallah taraftarlarımıza bir galibiyet armağan etmek istiyoruz " şeklinde konuştu.




Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu ise Karadeniz Ereğli Belediyespor müsabakası için takımı Cumartesi günü kampa alacaklarını söylerken, " Bilindiği üzere geride kalan hafta sonunda Maltepe deplasmanından tek puan ile dönmüştük. Bu beraberliğe ilişkin belirlediğimiz primleri haftanın ilk antrenmanında verdik. Bu hafta sahamızdaki önemli maçtan 3 puan ile ayrılıp alacağımız galibiyeti kulübümüze büyük katkıları olan Enisler Şirketler Grubu Başkanı M.Talha Enis'e armağan etmek istiyoruz " dedi.




Beykoz 1908 A.Ş. Genel Kaptanı Ömer Mocan ise önümüzdeki hafta sona erecek olan transfer dönemi sona ermeden kadromuza takviyeler yaptıklarını söylerken, " Sezon başından beri kadromuzda yer alan Metehan Terzi ve Kalecilerimizden Mücahit Kemaloğlu ile yollarımızı ayırdık. Son olarak takıma Bodrumspor A.Ş. Takımından Ömer Faruk İnal, Orkun Gürses ile Kaleciler Bora ve Hakan'ı kadroya dahil ettik. 26 kişilik kadromuz ile bu sezon mücadele edeceğiz " şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımının son antrenmanı sonrasında MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'ın ikram sürprizi vardı.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder