10 Kasım 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR'DA NEŞELİ Mİ NEŞELİ BİR ANTRENMAN VARDI


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grupta mücadele eden Kavacıkspor Pazar günü oynayacağı Sakarya-Serdivanspor müsabakasının hazırlıklarını devam ettirdi.

Kavacıkspor 15 Temmuz Stadında gerçekleşen antrenmanda neşeli haller dikkatlerden kaçmazken , kahkaha sesleri yükseldi. Yeşil-Beyazlı Ekibin Teknik Patronu Murat Yılmaz ve Ekibi tarafından yönetilen idmanı tribünlerden de izleyenlerin olduğu gözlemlendi.




Rutin antrenman bölümleri sonrasında ikinci bölümde değişik oyunlar ile atmosferi daha da renklendiren futbolcular Beykoz İdmanyurduspor maçı galibiyeti ile tüm stresi üzerlerinden atmış göründü.




Kulüp Başkanı ve Takım Kaptanı Bedri Güntay'ın da katılım sağladığı antrenman sonrasında Teknik Kadro Serdivanspor maçı için daha da umutlu konuşmaya başlarken idman neşe ile sona erdi.




Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz ilk kez katılım sağladıkları Bölgesel Amatör Ligde semtlerini en iyi şekilde temsil etme düşüncesinde olduklarını söylerken, " Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz, özellikle bugün yaptığımız antrenman son aylarda yaptığımız en neşeli ve en hırsı çalışma oldu. Serdivanspor maçı ile ilk İstanbul dışı müsabakaya da çıkmış olacağız. Bu maç için Cumartesi günü öğleden sonra Sakarya'ya kampa gideceğiz. İnşallah bu güzel ve neşeli ortamı galibiyet ile renkli hale getireceğiz " diye konuştu.

MEHMET ALİ TOMAR / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder