9 Kasım 2021 Salı

PAŞABAHÇESPOR'DA YENİ ANTRENÖR BELLİ OLDU...ONUR ATİLA


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz Temsilcilerinden olan Paşabahçespor'da yeni antrenör belli olurken bu isim takım eski futbolcu ve kaptanlarından da olan Onur Atila oldu.

Yeşil-Kırmızılı ekip sezon başladığı Tayfun Uzunkaya ile ilk hafta maçının ardından yolları ayırma kararı almış idi.

Beykoz temsilcisinde teknik kadrodaki değişim ile ilgili ilk açıklama Kulüp Genel Kaptanı Bülent Öztürk'den geldi...Öztürk, sezon başından beri birlikte oldukları Tayfun Uzunkaya'ya bu güne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerinin altını çizerken, " Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık... yeni antrenör ile ilgili çok kısa zamanda karar almak zorunda idik...elimizdeki alternatifler arasından Onur Atila ile anlaşmaya vardık. Kendisi camiamıza yabancı bir isim değil, takımda Kaptanlık görevini yapmış sevilen, sayılan bir isim...bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun " diye konuştu.

Paşabahçe Sk Takımında hem futbolculuk hem de Genel Kaptanlık görevinde bulunmuş olan Onur Atilla Aktif Futbolculuk dönemi sonrasında Masterler-Veteranlar Kategorisinde aralarında Beykoz Masterler SK Takımının da olduğu değişik takımlarda lig maçlarında forma giymekte idi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder