11 Kasım 2021 Perşembe

PAŞABAHÇE'DE ONUR ATİLA'LI GÜNLER BAŞLADI

 

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Paşabahçespor hafta sonunda oynayacağı Taşolukspor müsabakasının son çalışmasını kendi tesislerinde yaptı.

Yer aldığı grupta sezonun ilk haftasını maç yapmadan Bay olarak geçen Boğaziçi temsilcisi ikinci maçında deplasmanda İfaspor karşısında aldığı 3-0'lık deplasman mağlubiyeti ile sevenlerini üzmüştü.




Yeşil-Kırmızılı ekipte Antrenör Tayfun Uzunkaya ile yollar bu maçtan sonra ayrılırken yönetim takımı camianın yakından tanıdığı eski kaptanlarından Onur Atila'yı takımın başına getrmiş idi.

Yeni teknik adamı ile Taşolukspor müsabakasının son hazırlıklarını da tamamlayan Beykoz ekibinde futbolcular hırslı ve istekli halleri ile maç öncesinde umur dağıttı...




Paşabahçe Takımının yeni antrenörü Onur Atila Taşolukspor maçı öncesinde yapmış olduğu değerlendirmede, " Kadroda daha önceden tanıdığım isimlerin yanı sıra bilmediğim oyuncular da bulunmakta idi. Çıktığım antrenmanlarda eksik yönlerimizi gayet net gördüm. Öte yandan önümüzde daralmış bir zaman dilimi var Taşolukspor maçı sonrasında takım hakkında daha net bilgileri sunabilirim. Diyeceğim o ki ben futbolculuk yaşantımda asla pes etmeyen, antrenman ve maçlarımda hırsını kesinlikle kaybetmeyen bir kişi olarak futbolcularımdan da aynı şeyi bekliyorum. " diye konuştu.

Paşabahçespor Genel Kaptanı Bülent Öztürk ise son çalışmayı saha kenarından takip edip yeni teknik adam ile antrenman esnasında ayaküstü bir görüşme yaptı.

Öztürk, " Sezona kötü bir başlangıç yapamamamız camiamızı da bizleri de üzdü. Vakit geçirmeden bir teknik adam değişikliğine gittik. Onur Atila bizim iyi tanıdığımız, kalitesini her zaman kanıtlamış deneyimli bir isim. Takıma farklı bir hava kattığını gördük. Önümüzdeki hafta sona erecek transfer döneminde takıma yeni isimleri dahil etmek için yoğun mesai harcamaktayız " diye konuştu.

Genel Kaptan Bülent Öztürk Paşabahçe Camiasının çok özel bir konumu olduğuna vurgu yaparken bu zorlu süreçte kendilerine ve takıma destek vereceklerinden emin olduğunu belirtirken Taşoluk maçında tribünden sahaya güzel bir katkı beklediklerinin de altını çizdi.

Paşabahçe Futbol Takımında Onur Atila'nın yardımcıları da belli oldu...buna göre Yardımcı Antrenör Mustafa Taşkın, Kaleci Antrenörü ise Ege Kabal oldu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder