10 Kasım 2021 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA TÜM DİKKATLER ESENLER TOKAT MAÇINA ÇEVRİLDİ


İstanbul Süper amatör Lig 7.Grubunda mücadele eden Gümüşsuyuspor, geride kalan hafta sonunda Çamlıcaspor maçında aldığı mağlubiyet ile sezona üzgün girdi...

İlk haftayı maç yapmadan Bay olarak geçen Beykoz temsilcisi ikinci haftadan gelen bu mağlubiyetin etkisini üzerinden atarken 3.haftada iç sahada konuk edecekleri İstanbul Esenler Tokat SK maçına kilitlenmiş durumda.



Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Kamil Çolak yaptığı açıklamada grubun en güçlü takımlarından biri ile oynadıklarını hatırlatırken, " Rakibimiz gerçekten de üst düzey futbolculardan kurulu bir takım idi...yediğimiz ilk gole kadar iyi de direnç gösterdik ancak ikinci yarı ile birlikte aradaki bu fark kendini fazlası ile gösterince maalesef Beylerbeyi 75.Yıl Stadından üzgün ayrılmak zorunda kaldık" diye konuştu.

Kamil Çolak, kadrolarında sakatlıkları bulunan 5 oyuncusunun olduğuna vurgu yaparken, " Kesinlikle bir bahaneye sığınma düşüncesinde değilim ancak sonuca etki edecek bazı isimlerin de bulunduğu sakatlık problemi nedeni ile alternatifler üretmekte zorlandık. " dedi.

Hafta sonunda yapacakları İstanbul Esenler Tokat maçını çok önemsediklerini söyleyen Çolak, " Rakibimiz ilk 2 maçını farklı skorlar ile mağlup tamamlasa da biz bu maça çok önem veriyoruz. Alacağımız bir galibiyetin ne derece morla-motivasyon katacağı da ortada " şeklinde konuştu.



Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş ise bu sezon gerçekten de çok zorlu bir grupta mücadele edeceklerinin altını çizerken, " Geçmiş yıllarda profesyonel liglerde mücadele etmiş takımların yanı sıra şampiyonluk hedefi ile güçlü kadro kuran takımlar da yer almakta...gerçekçi olmak gerekirse mütevazi kadromuz ile çıkıp aslanlar gibi mahallemizi, ilçemiz Beykoz'u temsil etme gayretinde olacağız. İnşallah sezonun ilk galibiyetini de hafta sonunda almak nasip olur. Gümüşsuyuspor'a gönül vermiş, mahallemin takımının yanında olacağım diyen herkesi bu müsabakaya davet ediyorum " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder