9 Kasım 2021 Salı

ORTAÇEŞMESPOR'DA HADIMKÖYSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda mücadele eden Ortaçeşmespor evindeki sezonun ilk maçından taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadığı için üzgün!

Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Bordo-Beyazlılar Akşemsettin Parseller SK karşısında istediği oyunu tutturamazken ikinci yarı üst üste yaşadığı akınlardan galip getirecek golü çıkaramadı.

Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu çok enteresan bir maç yaşadıklarını söylerken, " Maç geneline bakıldığında gol pozisyonların fazlası ile girdiğimiz ortada. Daha birinci dakikada Gökhan'ın kaleci ile karşı karşıya geldiği atak gol ile sonuçlansa idi çok farklı bir oyun ortaya çıkabilirdi. Parseller takımı ısrarla hızlı hücumlar ile pozisyon bulma gayretinde olunca özellikle sol kanattan hücum anlamında bindirmeler yapamadık. Kalemizde golü bulduktan sonra takımımız ister istemez strese girdi. Kalecimiz Mehmet Ali'nin kurtardığı penaltı sonrasında beklenen futbola dönüş yaptık. İkinci yarıda 2 dakika içinde 2 gol bulsak da maalesef bunu koruyamadık. Dediğim gibi enteresan bir maç oldu, tabii ki en büyük üzüntümüz bizleri desteklemeye gelenlere galibiyet sevinci yaşatamamamız oldu " diye konuştu.




Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise 3 puan ile çıktıkları maçtan tek puan ile ayrılmalarına üzüldükleri ancak kimseye de kırgınlık duymadıklarını, duyamayacaklarını söylerken, " Nasıl ki geçen hafta sezonun ilk maçını deplasmanda kazandıktan sonra futbolcularımız ile gurur yaşadık ise bu maçta da aldığımız tek puan sonrasında onlara küsme gibi bir lüksümüz olamaz. Nasip, kısmet değilmiş. Artık Hadımköy maçına dönmek zorundayız " dedi.



Beykoz temsilcisinin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin maçı büyük bir heyecan ile takip ettiğini söylerken, " Futbol adına güzel bir maç geçti, her iki takımın da gol için atak bir oyun düşüncesi ile sahaya çıkmaları tempolu bir oyun izlettirdi. Bugün biraz şanssızdık, pozisyonlara girdik ama son vuruşlarda maalesef başarılı olamadık. Her şeyden öte Ortaçeşme Stadına futbol heyecanını geri getirmek güzeldi. Bu vesile ile takıma 90 dakika destek olan taraftarlarımıza teşekkür etmek isterim. Genel tabloya bakıldığında ilk 2 maçtan 4 puan çıkardık. Diğer maçlara da bakıldığında denk takımlardan oluşan bir grup ortaya çıkmış durumda. Şimdi Hadımköyspor maçı için haftayı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmekte. Evinde üst üste ikinci maçına çıkacak bir rakip bizi bekliyor olacak. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder