10 Kasım 2021 Çarşamba

ÇUBUKLUSPOR ÜZGÜN !


Geride kalan hafta sonunda Dikilitaşspor ile Beykoz Stadında oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Çubukluspor'da üzüntü yaşanıyor.

Beykoz Temsilcisinde Antrenör Lokman Balcı müsabakada verilen ve verilmeyen kararların sonuca etki ettiği düşüncesinde olduğunu ifade ederken, " Bu mağlubiyeti hak etmediğimiz düşüncesindeyim. Her şeye karşın yakaladığımız fırsatları da değerlendirmemiz gerekmekte idi. Genç oyuncularımız heyecanları yenemedi " diye konuştu.



Çubukluspor Takım Menajeri Mehmet Şahin ise " Maalesef puan alınacak bir maçtan eli boş döndük "  derken, müsabaka hakeminin yedek kulübesinde ayağa kalktıkları için kendisi ile Futbol Direktörü Ramazan Sökmez'i oyun alanı dışına göndermesine hala anlam veremediğini söyledi..." Disiplin Kurulundan hakkımızda çıkacak kararı doğrusu merak ediyorum, ne yapmışız ne etmişiz ki maçtan atıldık öğrenmek istiyorum " diye konuştu.



Beykoz Stadında oynadıkları maçlarda nedense bu tür sorunların ortaya çıktığına vurgu yapan Şahin, " Bu stada gelen rakiplerimiz enteresan derecede bir mücadele örneği sergilemekte. Sanki burada üzerimizde bir psikolojik baskı oluşuyor, anlam veremdim gitti...gerekirse iç saha maçlarımızı değişik yerde oynamak de geçmiyor değil " dedi.

Takım olarak tam maça konsantre olundu hava yakalandı derken son vuruşlarda başarısız bir görüntünün ortaya çıktığına kendilerinin de şahitlik ettiğini söyleyen Mehmet Şahin, " Tabii ki burada şu konuya da dikkatleri çekmek istiyorum ki Çamlıcaspor'dan transfer ettiğimiz yetenekli forvet Can Yıldız'ın geçen sezondan kalan cezasının devam etmesi de bizi sıkıntıya sokmadı değil. Cezası bitiyor ve takımdaki yerini de almaya başlayacak" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder