10 Ocak 2022 Pazartesi

BEYKOZ 1908 AŞ. TAKIMINDA 2.YARI HAZIRLIKLARINDA 2.HAFTA BAŞLADI


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Beykoz 1908 A.Ş. de ikinci devre hazırlıklarında ikinci haftanın startı verildi !

Boğaziçi Ekibinde Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz ile Yardımcı Antrenör Salih Mumcu nezaretinde başlayan haftanın ilk çalışması beşe iki top kapma ile başladı, ardından saha etrafında yapılan düz koşularla devam etti. 

Antrenman geneli kondisyona dayalı çalışmalardan oluştu, son kısımda açma germeler ile ilk çalışmaya nokta kondu. Kaleciler ise Salih Mumcu nezaretinde çalıştı. Toplam 24 futbolcunun iştirak ettiği antrenman sonrasında görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz şu ifadelere yer verdi...



" İkinci yarının ilk hafta çalışmalarının ardından Irmakspor ile sahamızda bir hazırlık müsabakası yapmıştık. Müsabakayı 1-0 galip kapattık. Tabii ki bunlar yani skorlar ölçü değil sadece istatistik anlam taşımakta. Mutlak surette takıma takviye yapılması şart. Hali hazırda bizim ile antrenmana çıkan 3-4 arkadaşımız da var. Ancak nokta transferlere ihtiyacımız var. Kulüp Yönetimi bu anlamda çalışmalar yapıyor, bu anlamda gelecek güzel haberleri herkes gibi bizlerde bekliyoruz. Hazırlık maçlarımız devam edecek, bazı takımlar ile tarihleri belirledik..."

ER-HA BEYKOZ / TALİP ERCAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder