14 Ocak 2022 Cuma

BEYKOZ ELMALISPOR'DA ANTRENMANLAR BAŞLIYOR


İstanbul 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz temsilcilerinden Beykoz Elmalıspor'da 2021-22 Sezonu antrenmanları başlıyor.

Yusuf Dinç'in Kulüp Başkanlığını yaptığı Bordo-Yeşilli ekipte bu sezon takımı Ali Osman Demirtaş çalıştıracak....Demirtaş önceki sezonlarda Beykoz Çavuşbaşıspor takımın da da görev yapmış idi.

Beykoz Çavuşbaşıspor'da uzun yıllardır kesintisiz liglere katılım sağlayan Beykoz ekibinde antrenmanlar için sahanın belirlenmesne çalışılıyor.

Bu arada yıllardır kendine ait saha konusunda beklenti yaşayan yılların kulübü Beykoz Belediyesine sunulan planlardan gelecek güzel haberi bekliyor...

Bordo-Yeşilli Ekibin Kulüp Başkanı Yusuf Dinç yaptığı açıklamada, " Yıllardır kendi evimizde, kendi tesisimizde antrenman yapamıyoruz çünkü yok! yıllar içerisinde umutlandığımız anlar olsa da maalesef karşılık bulamadık. Şimdi Beykoz Belediyesinde incelenmekte olan yeni saha projemizden gelecek sevindirici haberi bekliyoruz...uzun zamandır nerede saha bulduysak orada çalışıyorduk, adeta göçebe gibi bir takımdık diyebilirim " diye konuştu.



Beykoz Elmalıspor Takımında Genel Kaptan Adem Ünal ise 2021-22 Sezonu için antrenman yapılabilecek sahaları araştırmaya başladıklarını söylerken, " Geçmiş yıllarda Paşabahçe Stadında antrenmanlar yapıyorduk, bu sezon aydınlatma sistemi çalışmadığı için bu mümkün olmayacak gibi...diğer bir alternatif olarak Gümüşsuyuspor Sahasını da düşündük...önümüzdeki hafta içinde durumu netleştirmek zorundayız, çünkü lig planlamamıza göre antrenmanlara başlamamız da şart " şeklinde konuştu.

Adem Ünal, "  Takımda geçmiş sezonlarda kadrolarında yer alan isimlerin yanı sıra halen devam etmekte olan İstanbul Süper Amatör Liglerde değişik takımlarda forma giyen arkadaşlarımız da var, onların da dönmesini bekleyeceğiz. Bu arada takımda yaş ortalamasını da aşağı çekmek için yıllardır formamızı giyen Fırat Uzun ve Muhammed Metin' işin idari kısmına çektik ve futbol şubesi sorumluları olarak Yönetim Kurulunda görevlerine başladılar. " dedi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder