14 Ocak 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 U18 ANTRENÖRÜ ÖMER FARUK SÖKMEN, " PES ETMEK YOK "


İstanbul Amatör Ligleri U18 Yaş Grubu 40.Grubunda haftalarca liderlik koltuğunda yer alan ancak hafta içi karşılaşmasında İstanbul DSİ ile yaptığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldıktan sonra ikinci sıraya ine Beykoz 1908 U18 Takımında moraller bozulsa da pes etmeye niyet yok.

Sarı-Siyahlı Gençlerin başarılı Antrenörü Ömer Faruk Sökmen kesinlikle pes etmeye niyetleri olmadığına vurgu yaparken, " Hesapta olmayan bir beraberlik aldık, üzüldük, moralimiz bozuldu ancak bu her şeyin de sonu değil. Önümüzde Pendik Yenişehir Gençlik ile yapacağımız bir maç var ve o maç şampiyonu belirleyecek. Psikolojik avantaj evinde oynayacağı için rakibimizde olsa da hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Sahaya çıkacağız ve aslanlar gibi galibiyet için mücadelemizi vereceğiz. Buraya kadar çok emek verdik, nice sıkıntılara göğüs gerdik ve de şampiyonluk kesinlikle hakkımız olsa gerek diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.




Sarı-Siyahlı Gençler Pazar Günü Kanlıca Sahasında İstanbul Çorumspor ile karşı karşıya çıkacak...rakiplerinin son iki maçına eksik futbolcu ile çıktığı için hükmen mağlubiyetler aldığına dikkat çeken Sökmen, " Biz Kanlıca sahasında yerimizi almak mecburiyetindeyiz, rakibimiz, tam gelir, eksik gelir bu bizim sorunumuz değil. Bir sonraki hafta ise tam anlamı ile bir final müsabakası yaşayacağız. Bir kez daha ifade etmek isterim ki pes etmek bizim kitabımızda yazmaz. Tüm futbolcularım şampiyonluğu çok istiyor, bu emeklerin karşılığını mutlak surette almak isteriz " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder