13 Ocak 2022 Perşembe

SAKATLIKLARLA BOĞUŞAN SOĞUKSU İÇİN HAFTA SONUNUN BOŞ GEÇİLMESİ ÖNEM KAZANDI


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda temsil eden Soğuksuspor'da hafta sonunda programda olan Kumburgazspor maçı rakibin ligden çekilmesi nedeni ile oynanmayacak iken bu durum teknik kadroyu bir parça da olsa sevindirmişe benziyor...

Grubunda topladığı 22 puanla orta sıralarda kendisine yer bulan Yeşil-Beyazlı ekipte 9 futbolcunun sakatlıkları bulunuyor. Beykoz Ekibi bu nedenle son oynadığı Batı Trakya maçı kadrosunda eksiklik yaşamıştı.

Soğuksuspor Takımı Antrenörü Kadir Gemici yaptığı özel açıklamada, " Bu sezon sakatlıklar nedeni ile bir hayli sıkıntılar yaşadık...maalesef bazı maçlarda sakatlık yaşayan futbolcularımız zorluk derecesi yüksek maçlarda takımı yalnız bırakmamak için kadroda yer aldılar. Geldiğimiz noktada İshak, Soner, Enes Şen, Enes Sunar, Ali Ufuk, Aliş, Metehan, Hayrullah ve Kubilay sakatlıkları devam eden futbolcularımız. Bu isimlerin tamamına yakını ideal kadromuzda ilk 11 de maçlara çıkan isimler dersem yaşanan sıkıntıyı izah etmiş olurum. Tabii ki bu hafta sonunu maç yapmadan Ligden çekilen Kumburgaz maçından gelecek 3 puan ile kapatmış olmak bize bir parça da olsa hem zaman, hem de puan kazandırmış oldu. Önümüzdeki hafta içinde maçlar olacak, Yücespor deplasman maçına kadar bu isimlerden iyileşecek arkadaşlarımız olacaktır" diye konuştu.

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli ise çok şanssız bir sezon yaşadıklarını vurgularken, " Hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık...çok iyi bir kadromuz olmasına karşın sakatlıklar bizim belimizi büktü. Orta sıralara demir attık...yapacak bir şey yok, bir takımda ilk 11'den bu kadar çok sakat futbolcu çıkmış ise bu puanlara da şükretmek dahi aklımızdan geçmiyor değil...son maç son dakikaya kadar mücadeleye devam edeceğiz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder