14 Ocak 2022 Cuma

BEYKOZ'A BİR ŞAMPİYONLUK'DA HAFTA SONUNDA PAŞABAHÇE U16 TAKIMI İLE GELECEK GİBİ


Ve Beykoz İçesinde U18 ve U16 Yaş Gruplarında Şampiyon takımlara her hafta sonunda yenileri ilave olmaya devam edecek gibi...

İşte bunlardan birisi de Paşabahçepor U16 Yaş Grubu Futbol Takımı...Yeşil-Kırmızılı Gençler yer aldıkları 39.Grupta son 2 maça girilirken en yakın rakibi olan Gümüşsuyuspor karşısında arasında oluşan 5 puanlık farkın ardından Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ataşehir Yoncaspor maçından gelecek tek puanla dahi şampiyonluğuna resmiyet kazandırmış olacak.



Paşabahçespor Altyapı Takımlar Antrenörü Mustafa Pekgüler bu sezon hem  U16 hem de U18 Takımları ile şampiyonluk yaşayacaklarını söylerken, " U16 Yaş takımımız hafta sonunda grupta son sırada yer alan Ataşehir Yoncaspor deplasmanı sonunda son maça kalmadan şampiyonluğunu ilan edecek...U18 Yaş Grubu takımımız ise grubunda avantajı eline geçirmiş durumda, İnşallah oradan da bir şampiyonluk sevinci gelecek...tabii ki bu başarılar Paşabahçe gibi altyapı takımlar düzeyinde başarıdan başarıya koşmuş bir camianın güçlü biçimde gelecek ayak sesleri anlamı da taşımakta. Ben tüm futbolcularımızı kutluyorum, onları Paşabahçe Formasında buluşturan ailelerine de şükran duygularımızı iletmek istiyorum. Başta Zafer Keleş Hocam olmak üzere diğer Antrenör arkadaşlarımızla bu başarıları bu büyük camiaya yaşattığımız için de yaşadığımız heyecan ve mutluluğu tarif edecek kelime bulamıyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder