10 Ocak 2022 Pazartesi

İŞTE BEYKOZ İLÇESİNDEN İSTANBUL 1. VE 2.AMATÖR LİGE GİRMEK İÇİN BAŞVURAN TAKIMLARIMIZ


İstanbul Amatör Liglerinde 201-22 Sezonunda 1.ve 2.Amatör Lig maçları için takvim işlemeye başladı.

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek takımlarımız ; 

Andoluhisarı İdmanyurduspor, Beykoz Yenimahallespor, İshaklı Köyü SK, Beykoz Elmalıspor, Çiğdemspor

Beykoz İlçesini İstanbul 2.Amatör Ligde temsil edecek takımlarımız ; 

Anadolukavağıspor, Denizcilik İşletmeleri SK, Göllü Sk, 

Bunların yanı sıra Poyrazköy, Tokatköyspor, İncirköyspor, Akbabaspor ve Rivaspor'un durumları ise daha netleşmiş değil

İLK KEZ KATILAN DA VAR DENEYİMLİ OLAN DA 

Bu 6 takım içinde önceki sezonlardan deneyimli olanlar da var ilk kez katılacak olan da...hatta İshaklı Köyü Spor Kulübü  katılımcı takımların yayınlandığı gün başvurusunu yaptı. 1.Amatör Ligden bir kulübün yarışma hakkını aldılar....

Beykoz Elmalıspor...yılların deneyimi bu sene de lige renk katacak takımlardan biri olacak...

Anadolukavağı Spor Kulübü bu sene farklı bir düşünce ile merhum başkanları Serdar Lüleburgaz'ın anısını yaşatmak için uzun aradan sonra 2.Amatör Ligden başlayacak serüvene...

Denizcilik İşletmeleri SK da geçmiş yıllarda futbolculuk yaşantılarında olgunluk dönemini yaşayan isimlerin katılımı ile liglere renk katmış ve " İhtiyar Delikanlılar / İhtiyarlar Konseyi " diye de anılır olmuş nice genç isimlerden kurulu takımlara sürpriz yapmış yenilmez denen takımlara ilk şoku yaşatmış idi. 

Beykoz Yenimahalle Takımı da A Takım düzeyinde tecrübeli takımlar arasında yer almakta. Kendi tesisine kavuşmuş olmalarının heyecanı ile katılım sağlayacaklar.

Rüzgarlıbahçespor her ne kadar artık altyapıya ve Kadınlar Futbol Liglerine odaklanmış olsalar da bu sezon A Takım olarak katılma kararı alan bir başka ekip olarak dikkatleri çekmekte.

Gelelim bu 6 takım içinde e kıdemli olanına yani Anadoluhisarı İdmanyurduspor'a Türk Sporunda 100.Yılı deviren kulüpler arasında yer alan Yeşil-Sarılı camia bir zamanlar TFF 2.Liginde tozu dumana katan bir başarı sergilerdi...yenilmez denilen az takıma sürpriz yapmadı Akademi Stadında bir ara ilçenin en üst profesyonel ligdeki takımı idiler...yeniden bu kez 1.Amatör Ligden giriş yapacaklar lige...

Öte yandan TFF İstanbul İl Futbol Temsilciliğinden yapılan açıklamada şu detaylara da yer verildi....

İŞTE AÇIKLANAN TAKVİM 

2021 – 2022 Sezonunda ilimizde oynanacak olan 1.Amatör Lig ve 2.Amatör Lig kura çekim tarihleri belli oldu.

5 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan 1.Amatör Lig kura çekimi 20 Ocak 2022 tarihinde Orhan Saka Amatörler Evi’nde saat 14.00’da gerçekleştirilecek olup lig için son başvuru tarihi 18 Ocak 2022 Salı olarak belirlenmiştir.

12 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan 2.Amatör Lig kura çekimi 27 Ocak 2022 tarihinde Orhan Saka Amatörler Evi’nde saat 14.00’da gerçekleştirilecek olup lig için son başvuru tarihi 25 Ocak 2022 Salı olarak belirlenmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder