14 Ocak 2022 Cuma

TÜFAD İSTANBUL-TFF'DEN RECEP GÜRBAŞAK ADINA ANTRENÖRLÜK KURSU PAZARTESİ BAŞLIYOR


Türkiye Futbol Federasyonu ise TÜFAD İstanbul Şubesinin ortaklaşa düzenleyecekleri Grassroots C Antrenörlük Eğitim Programı 17 Ocak 2022 Pazartesi günü Beykoz Stadında başlıyor...

Beykoz İlçesinden de tanınmış simaların katılacağı eğitim programı 26 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampta Eğitmen olarak görev yapacak isimler Nedim Karadeniz ile Seyit Cem Ünsal olurken, Burhanettin Yenidünya ise Masör görevini üstelenecek.

Beykoz Stadındaki Kampın Eğitim Sorumluları ise Hakan Can Yılmaz, Dinçay Atmaca ve Aşkın Karadeniz olarak açıklandı.

Beykoz İlçesi bünyesinde Türkiye'nin 2 Tarihi Çınarı olan en eski spor kulüplerinden Beykoz Spor Kulübü ile Anadoluhisarı İdmanyurduspor gibi iki spor kulübünü bünyesinde barındırırken, daha önceki eğitim programlarında Beykoz İlçesine onur verilmiş idi.




Bu kapsamda Beykoz Spor Kulübü Futbol Takımının Profesyonel Liglerdeki unutulmaz isimlerinden Hoca Lakaplı Mustafa Özdemir ve Çubukluspor ve Fenerbahçe Takımlarında efsaneleşmiş ismi Telli Lakaplı Hüseyin Yazıcı'nın ardından üçüncü kez vefa gösterimi Beykoz Futbol Takımının eski Profesyonel Futbolcularından Recep Gürbaşak ile sunuluş olacak.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder