11 Ocak 2022 Salı

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BAKIN HANGİ İŞLEMİN HIZLANDIRMASI İÇİN İL MüDÜRLÜĞÜNDE İDİ?


Türkiye'de olduğu gibi İlçemiz Beykoz'da da Gençlik Spor Bakanlığının Amatör Spor Kulüplerine yapacağı  yardımlar ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken, Beykoz Kulüpler Birliğinden sürpriz bir hamle geldi...

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Dernek Yöneticilerinden İlker Güner ve Mustafa Kaya İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

İlgili birimlere yapılan ziyaretin ardından bir önceki dönemde Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü olan İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Bülent Küçük'e ziyaret gerçekleştiren BİSK Heyeti gelinen nokta ile ilgili bir kez de kendisinden bilgi edindiler.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ziyaretin gerçekleşme amacının Bakanlık tarafından verilecek yardımların hızlandırılması talebi ile ilgili olduğuna vurgu yaparken, " Amatör Spor Kulüpleri  Gençlik ve Spor Bakanlığından gelecek müjdeli haberi beklemekte. Gerçekten de çok zor durumda olan spor kulüplerimiz var, bizler de onların sesi kulağı olarak işlemlerde gelinen nokta ile ilgili bilgi edinmek istedik. Bülent Küçük Müdürümüze göstermiş olduğu konukseverlik nedeni ile şahsım ve Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri adına teşekkürlerimi sunuyorum, kendisinden gelecek müjdeli haberi beklemeye başladık " diye konuştu.

ER-HA BEYKOZ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder