9 Ekim 2022 Pazar

KAVACIKSPOR'DAN CENGİZ KURTOĞLU RÜZGARI ESTİREN MÜKEMMEL BİR GECE VARDI


Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinden Kavacıkspor'da Kulüp gecesi yılların sanatçısı Cengiz Kurtoğlu'nun sahne alması ile gerçekleşti.

Yeşil-Beyazlı ekibin yönetim kurulunda yer alan Kidslandpark / Yeşil Nesil'in sponsorluğunda gerçekleşen gecede ilgi bir hayli fazla idi.



Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Kavacıkspor'un bu özel gecesinde sunuculuğu Kidslandpark / Yeşil Nesil İşletmesi Sahibi Cömert Agat yaptı.



Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı M.Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve İlçe Spor Kulüp Başkanlarının da katılım sağladığı gecede çekilen kura ile takım forması ve atkıları hediye edildi.



Kavacıkspor Kulüp Başkanı Enes Kararmaz gecede yaptığı konuşmada davetlilere katılım sağlamak sureti ile yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Kavacıkspor'da yeni göreve geldiklerinin altını çizen Kararmaz, hedeflerinin Kavacıskpor'u gerek ilçede gerekse de İstanbul'da marka haline gelmiş bir kulüp yapmak olduklarını söyledi.



Başkan Kararmaz konuşmasının sonunda Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı M.Hanefi Dilmaç ve Cömert Agat ile birlikte davetliler için yapılan hediye çekilişine katıldı ve aralarında tatil ve formaların bulunduğu kazananlara hediyelerini taktim etti.



CENGİZ KURTOĞLU'NA İLGİ YOĞUNDU!

Kavacıkspor gecesinin bir diğer bölümünde ise tabiri caizse yılların eskitemediği usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu yaklaşık 2 saat süren bir konser verdi.

Kavacıkspor Kulübünün Yeşil Nesil Atölyeleri / Kidslandpark sponsorluğunda gerçekleştirdiği gecede sahne alan ve unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Cengiz Kurtuoğlu'na Yeşil-Beyazlı Kulübün genç başkanı Enes Kararmaz forma hediye etti. 



Geceye katılan davetliler ile kurduğu hoş ve sıcak muhabbet ile bir kez daha halkın sanatçısı olduğunu kanıtlayan yılların efsanesi program boyunca eserlerini Kavacıkspor atkısı ile seslendirdi. 

Söylediği parçaları bir birinden farklı kuşaklar dahil klasikleşmiş hale gelip ezbere bilinen Kurtoğlu şarkılarını söylerken hayranları ile görüntü vermekten yoruldu desek yanlış olmaz.

MEHMET ALİ TOMAR / TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder