9 Ekim 2022 Pazar

ÇUBUKLU MASTERLER İYİ BİR GALİBİYETE İMZA ATTI 7-2


10.Geleneksel Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında ilk etap maçları yapılan karşılaşmaların ardından sona erdi. 

İlk dört sırada yer alan takımların Yarı Final maçlarına kaldığı hafta sonu maçlarında ikinci dört takım ise Merhum Fatih Mumcu Kupası maçlarında karşı karşıya gelecek.

9.Hafta maçlarında en gollü maçlardan birisi Çubuklus Masterler ile İyispor Masterler takımları arasında oynandı. Mücadeleyi 7-2 kazanan Çubuklu Masterler Takımı yarı finale kalırken rakibi de belli oldu, Ortaçeşme Masterler...

Çubuklu Masterler Takımı mücadeleye şu kadro ile çıktı ;

1-Rıza cesur 2-Suat Barlık 3-Alptuğ Akyol 4-Ufuk Altuntaş

5-irfan Balcı 6-Selçuk İlhan 7-Serkan Yılmaz 8-Yavuz yılmaz

9-Gökhan Yılmaz 



BAŞKAN İLHAN ERKEN'DEN KUTLAMA VAR!

Çubuklu Masters Başkanı İlhan Erken farklı İyispor Masterler maçının ardından yaptığı açıklamada, " Futbolcu kardeşlerimiz Çubuklumuuz en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. İlk etapta 40 güzel gole imzalarını attılar. Şimdi önümüzde zorlu bir müsabaka bizi bekliyor olacak. Ortaçeşme Masterler takımı da gerçekten etkili isimlerden kurulu bir takım. Dolayısı ile oldukça çekişmeli bir maç geçecek gibi. Biz de turnuvanın en uyumlu kadrosuna sahip takımlarının başında geliyorduk, sonucu etkileyecek birçok oyuncumuz var. Maçın tarihi ve saati açıklandıktan sonra bizde Çubuklu Mahallemizde duyurusunu yapacağız. Adımızı finale yazdırmak istiyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder