14 Ekim 2022 Cuma

BEYKOZ STADINDAKİ MAÇLAR İÇİN YENİ SEZON KULLANIM KURALLARI KAMUOYU İLE PAYLAŞILDI


Beykoz Spor Kulübü Başkan Zeki Aksu imzalı bir açıklamada bulunurken, Beykoz Stadında bulunan idari bina bölümlerinin hangi şartlarda kullanılacağına açıklık getirdi. İşte bu konudaki haberimiz...


FUTBOL KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

16 Ekim 2022 Pazar Günü Saat 15.00’de Beykoz Stadyumu’nda oynanacak olan Beykoz 1908 - Küçükçekmece İdmanyurdu karşılaşmasında aşağıda belirtilen hususların Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından titizlikle izlenerek uygulanacağı ve bu nedenle gerekli önlemlerin alınması Beykoz Spor Kulübü’ne yazılı olarak iletilmiştir.
1. Karşılaşma öncesinde, karşılaşma sırasında ve karşılaşma sonrasında Beykoz Spor Kulübü yönetim katının bulunduğu bölümde Beykoz Spor Kulübü yönetimince belirlenen on beş yönetici ve kulübümüze sponsor olan firmaların belirlediği kişilerin ve görevlilerin dışında hiç kimse alınmayacaktır.
Bu isimler emniyet görevlileri tarafından kontrol edilecek ve kontrol sonrası giriş sağlanacaktır.
2. Karşılaşma öncesinde, karşılaşma sırasında ve karşılaşma sonrasında Beykoz Stadının ikinci katına davetli ve seyirci güvenlik nedeniyle alınmayacaktır.
3. Resmi protokol bu kapsamın dışındadır.
Beykoz 1908 sevdalısı dostlarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek kulübümüz yönetimine yardımcı olacaklarından eminim.

Saygılarımla
Zeki Aksu
Beykoz Spor Kulübü Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder