12 Ekim 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE TAYFUN KARADAĞ 12 YIL SONRA GOLLE GERİ DÖNÜŞ YAPTI


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda yeni sezon maçlarına galibiyetle başlayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında yüzler gülüyor!

Bahçelievler İl Özel İdare Stadında oynanan ve 4-1 galibiyeti ile tamamlanan Bahçelievler Soğanlı müsabakasının ardından Sarı-Siyahlılarda hafta sonunda oynanacak Küçükçekmece İdmanyurdu maçı hazırlıkları devam ediyor.

Beykoz 1908 A.Ş. Forması ile 12 yıl sonra resmi müsabakaya bir kez daha çıkan deneyimli oyuncu Tayfun Karadağ ise 2009-10 sezonunda kaydettiği 1 golün ardından aynı sevinci yılların ardından bir kez daha yaşadığı için mutlu.

Deneyimli oyuncu 2009-10 sezonunda 2.transfer döneminde geldiği Beykoz 1908 takımı ile 15 maça çıkmıştı. 9 Mayıs 2010 tarihinde oynanan ve 1-1 beraberlikle tamamlanan Pendik deplasman maçındaki o tek gole imzasını atan Tayfun Karadağ uzun yılların ardından sarı-Siyahlı forma ile bir gole daha imza atmış oldu.




" Takımda çok deneyimli arkadaşlar var, zaten son derece cefakar, hiçbir maçta yalnız bırakmayan bir taraftar grubunuzda mevcut. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yere geleceğiz. Tabii ki yıllar önce yarım sezon formasını giydiğim Beykoz takımında ikinci kez golle buluşmak da benim açımdan anlamlı oldu. Hafta sonunda sezonun ikinci maçına çıkacağız. Bir golde Küçükçekmece İdmanyurdu maçında neden olmasın! " diye konuşan Tayfun Karadağ deneyimleri ile genç oyunculara da pozitif enerji katmakta.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder