12 Ekim 2022 Çarşamba

VE PAŞABAHÇESPOR BOMBAYI PATLATTI ...FATİH ŞEN YILLAR SONRA YUVAYA DÖNDÜ


 İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Paşabahçespor transferde bombasını patlattı ve Fatih Şen'i kadrosuna dahil etti.


Yeşil-Kırmızılı ekip tarafından yapılan açıklama ile Fatih Şen ile yeni sezon için her konuda anlaşma sağlandığı bilgisi verildi.

Paşabahçespor Genel Kaptanı Bülent Küçük, Fatih Şen ile sezonun ilk  günlerinde prensipte anlaştıklarını ancak ilk maça kısmet olacağını söylerken, " Fatih Şen'in futbolculuk kariyerini anlatmaya gerek yok. Bu seneki kadro yapılanmasında çok önemli bir rolü olacak. Takımda iyi bir abilik yapacak ve genç kardeşlerimize tecrübelerini fazlası ile aktaracaktır. Bir kez daha yuvana hoş geldin diyorum " şeklinde konuştu.

Fatih Şen ise yılların ardından kulübü ile yollarının kesişmesinden dolayı mutlu olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı " Coşkun Okur Başkanımızın ricasını kıramadım. Yeşil-Kırmızılı renkleri yeniden giymek nasipmiş...hayırlı olsun diyorum " 

FATİH ŞEN...

1984 Yılında Paşabahçespor Altyapısında futbolculuk kariyeri başlayan Fatih Şen, ardından o zamanki adıyla Yimpaş Yozgatspor'a 2 takım arkadaşı olan Erdem Yılmaz ve İskender Alın le birlikte transfer olmuştu. Gaziantep Gaskispor, Gaziantepspor, Kartalspor, Orduspor, Giresunspor, Karşıyaka, Samsunspor, Boluspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Pendikspor, Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor, Pazarspor, Yeşil Bursa, Kırşehirspor, Cizrespor, Kızılcabölükspor, Paşabahçespor, Bayrampaşaspor ve Mersin 33 takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu bir kez daha Paşabahçespor ile buluşmuş oldu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder