13 Ekim 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR KAPTANI ADEM İNANÇ, " GEBZE TAYFUNSPOR MAÇINI ÖNEMSİYORUZ "


TFF Bölgesel Amatör Liginin Beykoz İlçesi temsilcisi olan Kavacıkspor'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak Gebze Tayfunspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli hali gözlerden kaçmazken Takım Kaptanı Adem İnanç hafta sonundaki zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu ;

" İlk hafta aldığımız farklı galibiyet sonrasında grubun en dişli rakiplerinden biri olan Cankurtaranspor maçında aldığımız yenilgi bize yakışmadı. Hele ki TFF Bal Liginin statüsü gereği İstanbul Takımları arasındaki maçların önemi ortada. Maalesef evimizde sezonun ilk puan kaybını yaşadık. Hiç olmazsa berabere bitirilecek bir maçtı, bazen şansınız da yanınızda olmalı. Pazar günü Gebze deplasmanına çıkıyoruz. Herkes mevcut balonun farkında, alacağımız bir galibiyet bizi tekrar havaya sokacaktır. Gençleri ağırlıkta olduğu bir kadromuz var ve bu da bazı dezavantajları da beraberinde getirmekte. Bu açığı daha çok koşarak, önde basarak kapayabiliriz." 

Kavacıkspor forması altında üçüncü sezonun yaşayan deneyimli oyuncunun kariyerinde birçok kez profesyonel lig tecrübesi de bulunmakta. Merkez Orta Saha olarak görev yapan Adem İnanç takımının hem ofansif, hem de defansif yönünde önemli bir rol üstlenmiş durumda.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder