12 Ekim 2022 Çarşamba

TALİP ERCAN, " HAYIRLISI İLE MAÇLARIMIZDA BAŞLADI...TAKİBE DEVAM "


Geçmiş yıllarda Köşe Yazımın Ana Teması " Yazıyorum öyleyse varım! "olmuştu. Bu seneki yeni sezon müsabakaları için seçtiğim ana tema " İnanırsan Başarırsın " oldu...haydi hayırlısı diyerek resmi maçlara giriş yaptık...

Aslında bu tematik başlığı geçmiş yıllarda özellikle Beykoz 1908 maçları öncesinde sıklıkla kullanmıştım. Gerçekten de şartlar ne olursa olsun inanmak başarmanın yarısıdır derler...ben de takip ettiğimim nice maçta buna şahitlik ettim, yaşadım.

2022-23 Sezonunda yine yalnız yola çıktık, her ne kadar oğlumuz Erdem vatani görevini tamamlayıp dönse de geçmiş yıllarda sıkıştığımız anlara en büyük yardımcımız olmasına karşın artık hayatının yeni bir safhasına geçtiğinden fazlaca da maç koşturması da yapamayacak gibi.

Bu sezon 2 tane takip edeceğimiz takım var, biri TFF Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcimiz olan Kavacıkspor, diğeri ise Beykoz 1908...maçlar çakışınca yarımşar devrelik bir çözüm bulma düşüncesindeyim.

Meslekteki 30.Yılımıza da bu sezon itibarı ile başlamış olduk...Genel Medyada iken işimiz kolaydı, altımızda tahsis edilen araç ile maça gidip dönerdik...neticede aynı gün 2, en fazla 3 maç takibimiz olurdu.

Fotospor, Günaydın, Akşam, Sabah, Fotomaç, Fanatik, Fotogol, Hürriyet, Güneş gibi günlük gazete maceralarımız sonrasında çok iyi yerlere gelebilecekken şimdilerde aynı dönem görev yaptığım arkadaşların çoğu televizyon kanallarında, marka kulüplerde görev üstelenmiş iken, kendi tercihimiz ile yerele döndük.

30 yılda ne kazandın dersen aynı Talip Ercan'ın, cebimde İstanbul Kartım ile maçtan maça koşan, ara sıra dostların araçları ile alıp eve bıraktığı bir kardeşiniz. Oysa nice arkadaşım var ki altlarındaki ikinci üçüncü araçları değiştirdiler.

Müthiş bir yorgunluk var, bıkkınlık var, o kadar futbolun içinde olup Süper Lig, Milli Maç bile izlemeyen bir kişi haline geldim.

Haber yaptığımız sitemize her dönem bir iki dostumuzun reklam katkısı olmasa her şeyi bırakıp köşeme çekileceğim. Öte yandan her takım bizim maçımıza gel demekte... Sosyal Medya hesaplarında her sene yüzlercesini çıkardığım yüzlercesini eklediğim 5000 takipçimiz de var...beğeni sayısı, yorum yapanların sayısı ise çok komik. 

Hiçbir zaman teknik anlamda alavere, dalavere, izleyicim, takipçi sayım artsın düşüncesinde olmadım,  bir günde 1000 haber okuması da oldu 10 binde...maalesef Beykoz ilçesi spor camiası değerimizi anlamadı gitti...tamam hatırı sayılı bir sadık okuyucu kitlem var ama gerçekten de üzülmüyor değilim.

Dedim ya son yıllarda sabit bir-iki kulüp maçların takipte idim...kendi yağımız ile kavrulup gidiyoruz...oysa bundan 5-10 sene önce günde 5-6 maç takibi yaptığım günler vardı, o stattan bu stada geçip dururduk. 

Yeni sezona her zamankinden daha da bir yorgun girdim, acaba başka bir ilçede bu işi yapsa idim şu anki durumum ne olurdu? diye de düşünmüyor değilim...tamam sevenimiz, saygı duyanımız çok ancak bir şeyler eksik gibi...

Neyse hayırlısı ile maçlar başladı...koşturup duracağız yine...bu yolda verdikleri reklam katkıları nedeni ile samimi dostlarımıza da selamlarımızı gönderelim...onlar var olmasa dükkanı kapatıp gideceğiz...siz sağ biz selamet
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder