13 Ekim 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE ZAFER ÖĞER HOCADAN MESAJ VAR !


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubu takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hafta sonunda oynanacak olan Küçükçekmece İdmanyurduspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Geride kalan hafta sonunda sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Bahçelievler Soğanlı karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetin ardından hafta içinde neşeli idmanların muhatabı olan yılların takımında moral-motivasyon en üst seviyelere çıkmış durumda.

Sarı-Siyahlı takımda Teknik Sorumlu Zafer Öğer, " Sezona galibiyetle başlamak güzel. Müsabakanın ardından taraftarlarımız ile futbolcularımızın ortay koydukları renkli görüntüler beni yıllar önce bu takımda Kaptanlık yapıp forma giydiğim sezona götürdü. Yıllardır değişmeyen tek şey cefakar taraftarlarımızın desteği. Beykoz gibi kuruluşunun 115.yılına girmiş bir kulüp buralarda olmayı hiç hak etmiyor. Biz teknik kadro, yönetim, futbolcular olarak bütünleştik ve bu yola baş koyduk. İnşallah sezon sonunda  TFF Bölgesel Amatör Lige çıkmış bir takım olacağız " diye konuştu.

ÖĞER, " TÜM BEYKOZLULARI TAKIMLARINA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM "

" Beykoz takımı geçmişten gelen tanınırlığı ile futbola olan sevgisi tartışılmaz halkı ile oynadığımız her takımın yenmek için ekstradan güç sarf ettiği bir durum da yaşamakta " diye açıklamalarına devam eden Zafer Öğer, " Bu bizim açımızdan belki dezavantaj gibi görünse de takımı da diri tutmakta. Dolayısı ile sezon boyunca gol anlarının gecikebileceği dakikalar, maçlar da yaşayacağız. Ben o anki skor ne olursa olsun çok iyi tanıdığım Beykoz tribünlerinin bizlerden desteğini de esirgemeyeceğini biliyorum. Bu bütünlüğün Beykoz ilçesindeki yerel yöneticiler ve bölge iş adamları tarafından da görülmesini bekliyorum. Şu anda tek eksikliğimiz bu yönde. Pazar günü oynayacağımız maça tüm Beykozluları davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş.-Küçükçekmece İdmanyurduspor müsabakası 16 Ekim Pazar Günü Saat 15.00'de Beykoz Stadında başlayacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder