11 Ekim 2022 Salı

BEYKOZ 1908 ASBAŞKAN SEDAT KABA'DAN SEZONUN İLK MAÇ SONU MESAJI VAR


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda sezonun ilk maçını deplasmanda Bahçelievler Soğanlı Olimpik ile yapan ve müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Beykoz 1908 A.. Takımında yüzler gülüyor...

Boğaziçi ekibinde hafta sonu Beykoz Stadında oynanacak olan Küçükçekmece İdmanyurduspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken Asbaşkan Sedat Kaba'dan sezonun ilk maç sonu açıklamaları da geldi...




Kaba, öncelikle Bahçelievler İl Özel İdare Stadında muhteşem bir destek veren taraftarlara teşekkür ederken, maç sonundaki görüntülerin gelecek mutlu günlerin de habercisi olduğunu söyledi.

" Ben her hazırlık maçının ardından yaptığım konuşmalarda bu maçların lig için kesinlikle ölçü olamayacağını ısrarla belirttim. Nitekim tam kadro ile çıktığımız, ilk kez ideal kadro ile oynadığımı bir maç yaşadık ve farklı bir galibiyete imza attık. İlerleyen haftalarda çok daha güzel görüntülere şahitlik edilecek. Ben Zafer Öğer Hocamıza ve futbolcu kardeşlerime yaşattıkları bu güzel tablo nedeni ile teşekkür ediyorum " 



Şeklinde açıklamalarda bulunan Kaba, " Artık bu maç geride kaldı, yeni haftaya yeni umutlar ile başladık. Sezonun ilk maçını galibiyetle kapatan bir takımla oynayacağız. Kesinlikle rehavete kapılmak yok. Öte yandan sezonun ilk iç saha maçı olması nedeniyle büyük bir taraftar desteğini de ardımızda hissedeceğiz. Doğrusu ben Pazar gününe kadar heyecanımı nasıl yeneceğim onu bilemiyorum. Bu sevda çok başka, lütfen bizleri bu mücadele yalnız bırakmayın. Beykoz İlçesini yönetenleri, adına da Beykoz geçen tüm dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını da tribünde görmek istiyoruz. Gelsinler hiç olmazsa manevi destekte bulunsunlar " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder