13 Ekim 2022 Perşembe

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR BAŞKANI İLKER GÜNER, " CAMİANIN BEKLENTİLERİNİN FARKINDAYIZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da Cumartesi günü oynanacak İnkılapspor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

Sezonun ilk hafta karşılaşmasında oynanması gereken maça Zeytinburnu Yeşiltepespor takımının ligden çekildiği için çıkmaması nedeni ile 3 puanın sahibi olan Boğaziçi ekibinde İnkılapspor karşılaşmasının hazırlıkları devam etti.

Yeşil-Sarılı ekibin Kulüp Başkanı İlker Güner, Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından biri olduklarına vurgu yaparken, " Büyük ve köklü bir camiayız. Tabii ki bu da bizim hedefimizi yüksek tutmamıza neden oluyor. Sezonun ilk maçını oynamadan kazandık ancak açıkça söyleyeyim her ne kadar 3 puanı alsak da bileğimizin hakkı ile güzel bir futbolcun ardından kazanmak her zaman tercihimiz olmuştur. İnkılapspor ilk haftayı mağlup kapatan takımlardan ve bu maça özel önem verecekleri de bir gerçek. Ancak bizim de geçen sezondan koruduğumuz başarılı bir kadromuz mevcut. Oldukça çekişmeli bir maç yaşanacak gibi " diye konuştu.

İnkılapspor-Anadoluhisarı İdmanyurduspor karşılaşması 15 Ekim Cumartesi günü Saat 16.00 Çavuşbaşıspor M.Hanefi Dilmaç Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder