11 Ekim 2022 Salı

KAYALAR YAPIDAN BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR'A BÜYÜK DESTEK


Amatör Spor kulüpleri için yapılacak her faaliyette olmazsa olmazlardan birisi sponsorluklar olsa gerek...nitekim Türkiye'de gerek profesyonel, gerekse de amatör liglerde birçok sponsorlu kulübün ismini duymaya öylesine aşina olunmakta ki...kulüpler o markalar ile anılır hale gelmiş durumda.

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil eden Beykoz Çavuşbaşıspor 2022-23 sezonu için beklediği desteği Kayalar Yapı ile buldu. Bir zamanlar Belde Belediyesi de olan Çavuşbaşı'nda futbol takımının bu kadar geniş bir kitleye sahip mahalle olarak hedefi öncelikle TFF Bölgesel Amatör Lig olarak belirlenmiş durumda.

Bu yolda en büyük desteklerden birisi de Kayalar Yapı'dan gelmekte...sezonun ilk maçına evinde çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip öne geçtiği maçta avantajını koruyamazken beraberlikle yetinmek zorunda kalmıştı.




Maçı takip edenler arasında yer alan Kayalar Yapı Genel Müdürü Fazlı Kaya üst düzey bir maç yaşandığına vurgu yaparken, " Tabii ki galibiyetle kapatsa idik çok daha güzel olurdu, ancak kısmet değilmiş. Futbolcu kardeşlerimiz gelecek maçlarda hatalarını en aza indirecektir. Ben sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya geleceğimiz düşüncesindeyim. Bu kapsamda Kayalar Yapı olarak vermiş olduğumuz desteğimiz devam edecek, yeter ki mahallemizi, bu büyük camiayı mutlak surette üst liglere taşıyalım. "




Kayalar Yapı Firmasından gelen sponsorluğun anlamının büyük olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ise, " Günümüzde spor kulüplerinin müsabakalara katılması için ne derece fedakarlık yapmaları gerektiğini yıllar içerisinde yaşayarak gördüm. Bu güne kadar kendi yağımızla kavrulan bir kulüp idik. Yeni sezonda Kayalar Yapı'dan gelen sponsorluk bizim elimizi rahatlattı. Başta Genel Müdür Fazlı Kaya olmak üzere, Bilal ve Emin Kaya'ya çok teşekkür ediyorum. İlk galibiyetimizi onlara hediye etmek istiyorduk kısmet değilmiş. Grubun en iddialı iki takımının maçından beraberlik çıktı. Tabii ki galip gelemediğimiz hele ki önde olduğumuz maçı tek puanla kapattığımız için üzgün olduğumuzu de söylemek isterim " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder