16 Temmuz 2021 Cuma

ASIM BAŞKANDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONUNA KUTLAMA VAR


Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonasında altın madalya ve şampiyonluk ile dönen başarılı sporcumuz Muhammed İslam'a kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümüşsuyuspor Onursal Başkanı Şeref Kurtuluş'un komşusu olan başarılı sporcuya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç ile Beytek Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı'da hazır bulundular.



Beykoz Kulüpler Birliği olarak sporun her yaşında ve her branşında katılım sağlayan sporcuların yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen BİSK Başkanı Özdemir, " Beykoz ilçemiz bireysel sporlarda ve de mücadele sporlarında bir marka haline gelmeye başlamış durumda. Dolayısı ile bu bizi fazlası ile memnun etmekte, gururlandırmakta. Geçen haftadan yine bir başarı haberi bizler ulaştı. Ankara'da katılmış olduğu Türkiye Şampiyonasında çıkmış olduğu 9 maçtan başarı ile ayrılan hele ki bu müsabakaların dördüne kırık kolu ile acı içinde çıkan 13 yaşındaki sporcu kardeşimizi, Muhammed İslam'ı kutluyorum. Onu yetiştiren değerli hocalarına, spora yönlendiren ailesi de ayrı bir teşekkür iletmek istiyorum. Bu başarı ardından Kilosunda ve kategorisinde Milli Takıma davet alması ise çifte sevinç yaşattı. Bundan sonraki sporculuk hayatında başarılar diliyoruz. Beykoz Kulüpler Birliği olarak bu başarılı sporcumuzun her daim yanında olacağız " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder