15 Temmuz 2021 Perşembe

MEHMET AYDIN, " TÜM FUTBOLSEVERLERİ PAZAR GÜNÜ ORTAÇEŞME STADINA DAVET EDİYORUM "


Merhum Halil İbrahim Soyer Veteranlar Futbol Turnuvası Pazar Günü yapılacak final maçı ile sona erecek.

1 ay önce 2 ayrı statta oynanan karşılaşmalar ile başlayan anlam ve vefa yüklü turnuvada Pazar günü değişik etkinlikleri içeren bir program yaşanacak.




Beykoz Futbol Takımı eski futbolcularından olan Lütfü Soyer Abimiz son 1 sene içinde 2 evladını kaybetmenin hüznünü yaşarken, ilçe spor camiası oğullarından merhum Halil İbrahim Soyer adına düzenlenen özel bir turnuvayı duymuştu.

Organizasyon Komitesinde bulunan Paşabahçe Masterler 80 Takım Sorumlusu Mehmet Aydın turnuvada Pazar günü oynanacak final karşılaşması gününde bazı özel etkinliklerin düzenleneceği bilgisini aktardı.

" 18 Temmuz Pazar günü yapacağımız etkinliklerin ilki Saat 15.30'da Merhum Halil İbrahim Soyer kardeşimiz için okutulacak Kuranı Kerim Tilaveti ile Programın başlayacak, ardından Merhumun Ruhuna Lokma dağıtımı yapılacak. Ardından Otaçeşme Sahasına geçilip Turnuvamızın üçüncülük dördüncülük maçı olan Çotonak Masterler-Karadeniz Master's maçı müsabakası oynanacak. Bu maç sonrasında ise Turnuvanın Final maçı Paşabahçe Masterler 80 ile İstanbul Veteranlar 1453 karşılaşması başlayacak. Maçın ardından ise kupa Töreni düzenlenecek. Etkinliklerimize tüm spor camiası ve ilçe yöneticilerimiz davet edildi. " 

Diye konuşan Mehmet Aydın son cümle olarak şu ilavede bulundu, " Turnuvamız ile hem değerli kardeşimizi anmış olduk hem de ailesinin yanında olduğumuzu göstermiş olduk. Ortaçeşme Spor kulübüne vermiş olduğu destekten dolayı Ortaçeşme Masterler Takımındaki arkadaşlarımız ile birlikte teşekkür ediyoruz. İnşallah bu turnuvamızı gelecek sezonlarda da yapıp geleneksel hale getireceğiz " 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder