17 Temmuz 2021 Cumartesi

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BİR KEZ DAHA BAŞKANIMIZ ASIM ÖZDEMİR DEDİ


Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) de Genel Kurul vardı...



Gümüşsuyuspor Tesislerinde yapılan seçimin ardından Yönetim Kurulu ve diğer Kurullarda görev yapacak isimler belli oldu.



Gümüşsuyuspor Tesislerindeki Genel Kurula tek liste ile gidildi. Genel Kurula katılmak için gelen değişik Kulüplerde Başkanlar başta olmak üzere delegeler bol, bol sohbet etme imkanı bulurlarken, programın bitimi ile birlikte Bayramlaşıp ayrıldılar.



Kongre verilen önerge doğrultusunda TÜFAD Başkanı Mehmet Yorulmazlar Başkanlığındaki Divanın yerini alması ve ardından daha önce kamuoyu ile paylaşılan maddelerinin teker, teker geçilmesinin ardından oy verme işlemi sonrasında sona erdi. 



Divan Heyeti tarafından yapılan oy sayım işlemi sonrasında yeni dönemde Asım Özdemir Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ile birlikte Denetim Kurulu, Onur Kurulu, Basın Kurulu ile birlikte Danışma ve Disiplin Kurullarında yer alan isimler belli oldu.



Genel Kurulun ardından ERHA BEYKOZ'a açıklamalarda bulunan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir öncelikle yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulunurken, " Bilindiği üzere Pamdemi Süreci nedeni ile Genel Kurulumuzu ertelemek zorunda kalmıştık. Sonrasında yeniden başlayan genel kurulların ardından bizde belirlene tarihte Kongremizi yaptık. Güzel nezih bir ortam oldu, bir süredir ayrı kaldığımız ilçe spor dünyamızın temsilcileri ile sohbet etme imkanı da bulduk. Spor Kulüpleri olarak birçok sektör gibi Pandemi sürecinde çok zorlandık, karınca kararınca yardımlarda bulunma gayretine olduk. İnşallah Spor Okullarının açılması ile başlayan yeni dönemde yeniden o neşeli, heyecanlı, zorlu sportif faaliyetlere kavuşmuş olacağız. Ben gerek yönetim kurulumuzda gerekse de diğer kurullarda görev yapacak olan tüm arkadaşlarıma başarılı bir dönem diliyorum.  Görev alamayan arkadaşlarıma yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim ama yine hep beraber olacağız sakın ha sakın üzülme darılma yok biz bir aileyiz yalnız  hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışacağız Biz büyük bir aileyiz"  dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder