16 Temmuz 2021 Cuma

OTAĞTEPE TIP MERKEZİNDE SÜNNET GÜNLERİ NEŞELİ Mİ NEŞELİ GEÇİYOR...


Yaz Döneminin olmazsa olmazları arasında yer alan Sünnetler ilçemizden geniş katılımlar ile değişik yerlerde gerçekleşmekte.


Toplumda " Erkekliğe ilk adım " olarak tanımlanan bu dini vecibe için aileler belirledikleri yerlerde bu minik operasyonu gerçekleştirmekte...işte bu yerlerden birisi hatta ilginç olan yol izleyeni ise Kavacık'taki Otağtepe tıp Merkezi oldu.

Sünnet olacak çocuklar tuttukları takım bayrakları ile gitmekte operasyona ve ardından bu özel güne ait belgelerini almaktalar.

Dr.Özgür Nizam konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi..." Bilindiği üzere gerek ülkemizde gerekse de ilçemizde futbol yadsınamaz bir gerçek olarak durmakta. Malum çocuklarımızın erkekliğe ilk adım attıkları Sünnet operasyonları öncesinde büyük bir heyecan yaşandığı bilinmekte. Biz çocuklarımızı bu özel günlerinde tuttukları takımın bayrağı ile karşılayıp uğurluyoruz. Hayatlarında güzel bir anı olması dileğimizle de özel bir Kahramanlık Belgesini de taktim ediyoruz " diye konuştu.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder