12 Temmuz 2021 Pazartesi

ÖRNEKKÖYSPOR FUTBOL AKADEMİSİ AÇILIŞI SPOR CAMİASINI BULUŞTURDU

 

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Örnekköyspor organizasyonlar anlamında ilçenin en dikkat çekici kulüplerinin başında geldiğini bir kez daha gösterdi.


Yeşil-Beyazlı ekip Futbol Akademisi açılışında Beykoz İlçemizin Spor, Siyaset ve farklı alanlarından birçok tanınmış sima Örnekköyspor Kulübü tesislerde buluştu.



Nevzat Özkan tarafından sunumu yapılan program saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşının okunması ile başladı. Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu yapmış olduğu konuşmada Kulüp olarak Altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizerken, " Sabahattin Ömür Hocamız yönetiminde başlayan çalışmalarımızda Pandevi süreci sonrasında görevi Beykoz İlçemizin çok değerli antrenör arkadaşlarımıza verdik. Müthiş bir enerji ile yola çıkıldı. Gelinen noktada bu işi başardığımızı görmek bütün yorgunluğumuzu alıp götürdü. İlk kuruluş yıllarımızda A Takım düzeyinde Liglere katılım sağlamıştım. Daha sonraki dönemde altyapı olmadan kesinlikle geleceğe olumlu bakamayacağımızı gördük. Dinçay, Aydın, İhsan ve Caner Hocalarımız ile çıktığımız bu yolun kulübümüz ve aileler açısından olumlu neticeler vermesini bütün samimiyetimizle istiyoruz. Katılımlarımızdan dolayı çok teşekkür ederiz " diye konuştu.








HABERİN DEVAMI GELECEK....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder