12 Temmuz 2021 Pazartesi

TÜFAD'DA BEYKOZLU BAŞKAN DÖNEMİ BAŞLADI...TEBRİKLER MEHMET YORULMAZLAR


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesinde yapılan Kongre sonunda Beykoz İlçe Spor Camiasının tanınmış simalarından Doç.Dr.Mehmey Yorulmazlar Başkan seçildi.

Ümraniye'deki Haldun Alagaş Spor Salonunda yapılan Kongreye iki liste ile gidildi. Sarı Liste ile yarışa çıkan Yorulmazlar ipi göğüsleyen isim oldu.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ( SBF ) Dekan Yardımcısı olan Doç.Dr. Mehmet Yorulmazlar'ı desteklemek için Haldun Alagaş Spor Salonunda yer alan isimler arasında Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Gümüşsuyuspor eski Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş, Akbabaspor Kulüp Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç gibi isimler vardı.

Seçimde TÜFAD Üyesi Beykozlu Antrenörler de Yorulmazlar Hoca ile birlikte hareket ettiler.




Doç.Dr. Mehmet Yorulmazlar'ın Sarı Listesinde yer ala isimlere gelince...

Yönetim Kurulu Asil
Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar, Hasan Aslan, Aziz Akgün, Keskin Çetinkaya, Osman Gökhan, Nejdet Toker, Recep Aykutalp, Eren Yılmaz, Atilla Aras, Halil İbrahim Toy, Murat Esen, Eyüp Uğur, Zafer Emek, Hakan Güney, Özgür Göynü
Yönetim Kurulu Yedek
Lokman Balcı, İshak Zengin, Metin Uzun, Bülent Akatay, Hasan Pelitçi, Altay Ünan, Kemal Koç, Akın Yüce, Mustafa Bekirerkaya, Nevzat Kunduracı, Erdal Albayrak, İbrahim Akyıldız, Süleyman Saltık, Turgut Şakar, Ahmet Bülent Özsoy
Denetleme Kurulu Asil
Mehmet Okuducu, Metin Gökdağ, Zeki Yanık
Denetleme Kurulu Yedek
Aydın Çaylı, Can Hakan Yılmaz, Ali İhsan Ayar

MEHMET YORULMAZLAR KİMDİR?

Beykoz 1908 A.Ş., Çıksalınspor, Kartalspor gibi takımlarda Teknik Adam olarak görev yapan deneyimli isim İstanbul Futbol Camiasında kabul gören otoritelerden biri konumunda.

1967 Yılında Beykoz'da doğan Mehmet Mustafa Yorulmazlar, aktif futbolculuk dönemini Çubukluspor'da başlatıp, uzun yıllar Mor-Sarılı ekipte görev yapmış takım kaptanı olarak bırakmıştı. Bir dönem Ortaçeşmespor takımında da forma giyen Yorulmazlar ardından işin Teknik Adamlık kısmına geçiş yapmıştı.

Futbolculuk zamanında başlayan Eğitim hayatı sonrasında Marmara Üniversitesinde çeşitli kademelerde görev yapan halen aynı üniversitede Doç.Dr. unvanı ile  Spor Bilimleri Meslek Yüksek Okulunda da Eğitmen olarak vazifesine devam etmekte.

Mehmet Mustafa Yorulmazlar Antrenörlük hayatına yetiştiği, formasını uzun yıllar giydiği Çubukluspor Altyapısında başlarken sonrasında hem bu Kulüpte hem de daha sonra gittiği  Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında Yardımcı Antrenörlükler ile A Takım düzeyinde çalışmalar yapmıştı.

Deneyimli Teknik Adam Kadın Futbol Liglerinde de Acarlarspor Takımı ile Türkiye İkinci olan Kadroda Yardımcı Antrenörlük ve Süper Ligde mücadele eden Marmara Üniversitesi Kadın Futbol Takımında ise Teknik Direktörlük yapmıştı. Beykoz İlçesi Takımlarından Çavuşbaşıspor ile Şampiyonluk yaşayan ardından Denizcilik İşletmeleri Sk Takımında görev yapan Yorulmazlar'ı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Yardımcı Antrenörlük yaparken görürüz.

Beykoz 1908 Takımında dönemin Teknik Direktörü Yaşar Elmas'ın yardımcılığını yapan Yorulmazlar ardından Sakarya Karasuspor'daki görevi sonrasında üst üste başarılar yaşayacağı Kasımpaşa'nıın Kulüplerinden Çıksalınspor ile önce Bölgesel Amatör Lig, ardından TFF 3.Lige yükselme başarısı gösterir. Çengelköyspor, Leventspor, Halide Edip Adıvar SK, Kartalspor ve son olarak 2019-20 Sezonunda Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımının başına geçer.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder