14 Temmuz 2021 Çarşamba

DİLARA ŞİRİN'DEN BEYKOZ'A TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ ARMAĞANI GELDİ


Ankara'da gerçekleşen Zekeriya Tutar-Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Beykoz Belediyespor Takımı Sporcularından Dilara Şirin Kilosunda Türkiye 2.olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu güne değin birçok şampiyon sporcu ortaya çıkarmış olan Osman Günaçtı Yönetiminde Ankara'daki Şampiyonaya giden Beykoz Belediyesi Taekwondo Takımında yer alan isimlerden Dilara Şirin müthiş bir mücadele maratonu yaşadı.




2007 Beykoz Doğumlu olan başarılı sporcu 7-14 Temmuz Tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Şampiyonada aralarında birbirinden zorlu rakiplerin bulunduğu 59+ Kiloda 116 sporcu arasından final müsabakasına kadar mükemmel bir performans çizerken toplamda 6 karşılaşmasından galibiyetle ayırdı.

Final karşılaşmasında İzmir Ege Işık Spor Kulübünden Gül Efe ile müthiş bir mücadele çıkaran başarılı sporcumuz hakemlerin tercihinin ardından tatamiden mağlup ayrılırken Türkiye 2.ünvanını elde etti.

Beykoz Belediyespor Taekwondo Takım Antrenörü Osman Günaçtı yaptığı açıklamada, " Ankara'da tam anlamı ile bir Taekwondo Şölnei yaşandı. Türkiye'nin değişik kentlerinden 1892 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada Beykoz Belediyesi GSK Takımı olarak yer aldık. Kilosunda gayet başarılı maçlar çıkaran sporcumuz Dilara Şirin Türkiye İkincisi oldu. Aslında çok az nüanslar, hakem tercihleri ile rakibine şampiyonluğu kaptırdı. Kendisi için çok güzle bir deneyim oldu. Öte yandan kilosunda Türkiye Milli Takım kampı için katılım hakkı da elde etmiş oldu. Sporcumuzu canı gönülden kutluyorum " diye konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder