16 Temmuz 2021 Cuma

TÜRKİYE İKİNCİSİ DİLARA'YI AİLESİ BEYKOZ ÇAYIRINDA BAĞRINA BASTI !


Ankara’da gerçekleşen Zekeriya Tutar-Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Beykoz Belediyespor Takımı Sporcularından Dilara Şirin Kilosunda Türkiye 2.olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Bu güne değin birçok şampiyon sporcu ortaya çıkarmış olan Osman Günaçtı Yönetiminde Ankara’daki müsabakalarını tamamlayan başarılı sporcu tabiri caizse ayağının tozu ile Beykoz Çayırında Ailesi ile birlikte yorgunluk attı.



Annesi Latife, Babası Osman ve Ablası Ayşegül ile neşeli dakikalar geçiren Dilara Şirin hedef çıtasını daha da yükseğe koyacağının sinyallerini buradan vermiş oldu. Aile buluşmasında Beykoz Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımlar Antrenörü Milli Antrenör Osman Günaçtı da hazır bulunurken Şirin ailesinin mutluluk anlarına dahil oldu.

Şirin Ailesi adına görüşlerini açıklayan Baba Osman Şirin Kızlarını Spora yönlendirdikleri için sevinçli olduklarına vurgu yaparken, " Şirin bu spor dalında Türkiye'nin en iyi sporcularından biri olacağını bizlere fazlası ile gösteren bir kız. Onunla ne kadar gurur duysak az. Tabii ki daha yolun başında olduğunu da hatırlatmak isteriz. Üst yaş gruplarında daha büyük başarılar onu bekliyor. Biz sonuna kadar kızımızın yanındayız. Buradan Beykozlu tüm ailelere seslenmek istiyorum, çocuklarını mutlak surette yetenekleri olduğuna inandıkları spor dalı ile buluştursunlar. Başarı sabır ve çok çalışma ile üst düzey moral-motivasyonla geliyor. Her şartta çocuklarının yanlarında olsunlar. " diye konuştu.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder