31 Ağustos 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908 KOŞMAYA DOYAMIYOR !


Koşmak insanın doğasında var demişeler...bir spor dalı ile uğraşan kişiler için ise koşmak olmazsa olmazla arasında yer alır...

İstanbul Süper Amatör Ligde Şampiyonluk hedefleyen Boğaziçi'nin Asırlık Çınarı Beykoz 1908 takımında forma giyen futbolcular yeni, hafta antrenmanlarında yaptıkları koşularda tempo arttırdı...

Zafer Öğer gibi tabiri caizse kül yutmaz bir hocanın başında olduğu takımda koşmayan forma yüzü göremeyecek gibi...deneyimli Teknik Adam geride kalan hafta sonunda yapılan ilk hazırlık maçının analizini yaptıktan sonra futbolcularına dozajı bir hayli yüksek uyarılarda bulundu.

Karcaahmetspor maçında oyuncularına kenardan müdahalede bulunmayan Öğer, bu sayede futbolcularının teknik ve taktiksel anlamda bireysel verilerini de not etme fırsatı buldu.

Maçın iki yarısında da oluşan büyük değişimin kendisini üzdüğünü yakın çevresine söyleyen Öğer bazı futbolcuları için zamanın daraldığı düşüncesinde.

Öte yandan takımda idman eksikliği olan profesyonel lig deneyimli  isimlerin bu açığı kapatmak için çok çalıştıkları gözlemlenmekte.  Boğaziçi ekibi hafta içi idmanları sonrasında hafta sonlarını hazırlık maçlarına ayırma düşüncesinde iken ilerleyen süreçte maç sayısının ise kademe, kademe artması bekleniyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder