30 Ağustos 2022 Salı

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR'DA KADRO İDEAL SAYIYA İNECEK


İstanbul Süper Amatör Ligde bu sezon oldukça iddialı bir kadro kuran Beykoz Çavuşbaşıspor'da geniş kadroda eleme yapılacak zaman geldi çattı...

Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Ramazan Sökmez yaptığı açıklamada şu ana kadar yaptıkları sezon başı çalışmalarında futbolcuları hakkında fikir sahibi olduğunu söylerken, " Takdir edilecektir ki geniş kadro ile çalışmanın dezavantajları da olmakta...artık ideal lig kadromuzu belirlememiz şart. Hafta içinde Perşembe günü hafta sonunda Pazar günü yapacağımız hazırlık maçları sonrasında son kararımızı vereceğiz. Artık tamamı ile hedefe kilitlenmek zorundayız " diye konuştu. 




Bu arada Beykoz Çavuşbaşıspor takımı geçen sezon TFF  Bal Liginde forma giyen tecrübeli isim ile anlaşmak üzere. Anlaşmanın netleşmesi sonrasında bu futbolcu kamuoyuna tanıtılacak.



Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekipte geçekleşen antrenmanın ardından köfte partisi sürprizi vardı. Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ve Yöneticilerden Hakan Zengin bizzat ızgaranın başında görev yaparken Halil İbrahim Dilmaç'ın ustalığı kilolarca köftenin tüketilmesine neden oldu.




Güzel ve renkli bir ortama sahne olan etkinliğin ardından Teknik Kadro ve Yöneticiler gelinen nokta ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Teknik Sorumlu Ramazan Sökmez'in listesindeki son isimler de masaya yatırıldı.

Beykoz Çavuşbaşıspor Perşembe günü tesislerinde Karabekirspor ile Pazar günü ise Kocaeli ili temsilcilerinden Dilovasıspor'u konuk edecek. Maçların başlama saati ise 17.00 olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder