1 Eylül 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE SOL KANATA TAKVİYE GELDİ...KORAY YILDIZ


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beykoz 1908'de takıma takviyeler devam ediyor...Boğaziçi ekibinde Teknik Sorumlu Zafer Öğer'i listesinde olan bir isim daha kadroya dahil edildi.

Beykoz 1908 A.Ş. Sosyal Medya hesabından yapılan paylaşımda transfere ilişkin şu bilgi aktarımında bulunuldu ;


HOŞGELDİN KORAY YILDIZ

Beşiktaş A Takımında, Sancaktepe FK, Kızılcabölük, Göztepe, Bayrampaşa, Fatih Karagümrük, Dersimspor, Fatih Karagümrük, Erbaaspor, Kızılcabölük takımlarında profosyenel olarak oynayan 1995 doğumlu sol kanat oyuncusu Koray Yıldız Beykoz 1908'de.
Değerli oyuncumuza hoş geldin diyor, Sarı -Siyah formasıyla başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.

AS BAŞKAN SEDAT KABA, " YOĞUN BİR MESAİ HARCIYORUZ "

Beykoz 1908 A.Ş. Asbaşkanı Sedat Kaba yeni sezonda yepyeni ve de taraftarlarının gururla takip edeceği bir takım yaratma düşüncesinde olduklarını söylerken, " Lig maçları başlayıncaya değin takımımız tam olarak oturmuş olacak. Bu süreçte yapılan hazırlık maçlarında ilk etapta sonuçtan öte takım kurgusu nasıl şekillenmekte buna dikkat kesiliyoruz. Zafer Hocamıza güvenimiz sonsuz. Yönetim olarak yoğun bir mesai harcayarak, güçlü bir kadro oluşması için gecemizi gündüzümüze katıyoruz desek yalan olmaz. Kamuoyuna paylaştığımız gibi yetenekli ve de tecrübeli bir isim olan Koray Yıldız'ı da kadromuza dahil ettik. Kendisine bünyemize hoş geldin diyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum " şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder