31 Ağustos 2022 Çarşamba

VE SOĞUKSUSPOR'DA DA ANTRENMANLAR BAŞLADI


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz İlçe temsilcilerinden olan Soğuksuspor da 2022-23 Sezonu antrenmanları başladı.

Yeşil-Beyazlı ekibin kendi tesislerinde çıktığı ilk antrenmanı öncesinde Kulüp Başkanı ve aynı zamanda mahallenin muhtarı da olan Muammer Aydınoğlu futbolcu ve teknik kadroya ilk konuşmasını da yapmış oldu.

Başkan Aydınoğlu, günümüz şartlarında spor kulüplerinde başkanlık ve yöneticilik yapmanın geçmiş yıllara göre adeta ateşten gömlek giymek anlamı taşıdığını söylerken, " Bu sezon da bizim ile aynı yolda yürümek, koşmak isteyen tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince, tüm imkanlarımızı seferber ederek sizlere destek olamaya çalışacağız. Şartlar ne olursa olsun  şu bir gerçek ki Soğuksuspor Takımı futbol oynamak isteyeneler için bir cazibe noktası olma özelliğini geçmişten günümüze korumakta. Nitekim kadrolarımızdan İstanbul Amatör Liglerinde forma giymekte olan birçok futbolcumuz da bulunmakta. Ben yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum, Allah kaza bela, sakatlıklar göstermesin, yaşatmasın " diye konuştu.

Kadir Gemici Yönetiminde ilk antrenmanını yapan Soğuksuspor'da geçen sezondan kalan futbolculara bu sezon yapılan seçmelerde teknik kadronun gözüne giren, olumlu puan alan yeni isimler dahil edildi. Yönetim ise birkaç nokta transfer için çalışmalarına devam ediyor
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder