2 Eylül 2022 Cuma

ANADOLUHİSARI'NDA M.HANEFİ DİLMAÇ'TAN YENİ YÖNETİME ZİYARET VAR


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil eden takımının yanı sıra birçok farklı spor dalında faaliyetleri olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde İlker Güner Başkanlığındaki Yönetim Kuruluna bir başarı dileği ziyareti daha vardı.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Türk SporununAsırlık Çınarları arasında yer alan Yeşil-Sarılı ekibe yaptığı ziyaret diğer katılan spor kulüp temsilcileri ile adete mini bir spor zirvesine dönüştü.

Dilmaç, Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün mevcut durumu ve beklentilerini içeren notlar alırken İlker Güner'in şahsında tüm yönetime başarılı bir dönem diledi.



Öte yandan ziyarette Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Çubukluspor Kulübü Başkanı Çoşkun Tosun, Yeni seçilen Kanlıcaspor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Elmalıspor Kulübü Başkanı Adem Ünal, Soğuksuspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Mahallenin Muhtarı da olan Muammer Aydınoğlu ve Ortaçeşme Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Engin'de hazır bulunurken yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kulüp Temsilciler tabiri caizse İktidar Partisinin Beykoz temsilcisi de olan M.Hanefi Dilmaç'a Beykoz Belediyesinden Spor Kulüplerine yapılan maddi yardımın yapılmamasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları aktarırlarken kendilerine bu konuda yardımcı olmalarını istediler.

Bu arada toplantı sonunda ise Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner başta M.Hanefi Dilmaç olmak üzere kendilerine başarı dileğinde bulunan, ziyarete dahil olan herkese şahsı ve kulübü adına teşekkürlerini iletti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder